SW · Publicerad 18 okt

Har du arbetat med backoffice inom finansbranschen, och har erfarenhet av SIM Corp Dimension? Då finns här en möjlighet för dig att få in en fot på en välkänd storbank!

Om tjänsten

SW söker nu för kunds räkning en backoffice-medarbetare, som kommer att arbeta med data management, och som kommer att ingå i ett team om 8 personer.

Du kommer att få ta del av ett spännande och utmanande arbete med processer relaterade till static data, värdering och klassificering av värdepapper som används för portföljmodellering, legal rapportering och olika riskbedömningar.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat
  • hantering av såväl nya som befintliga värdepapper
  • kontroller och skapande av värdepappersdata
  • att besvara frågor kring data i flera portföljsystem
  • kontroller av värdepapperspriser
Utredningar, problemlösning och värdepappersarbete är en naturlig del av ditt arbete, och du kommer att ingå i ett glatt och härligt gäng där samarbete och teamkänsla är A och O. Vår kund är belägen i norrort och du kommer att få sitta i inbjudande lokaler med närhet till goda kommunikationer, shopping och nöjesliv.

Lämplig bakgrund
Vi ser att du som söker har lämplig akademisk utbildning inom bank/finans samt har arbetat 2-3 år inom detta, exempelvis med värdepapper, fonder eller aktier. Det är ett krav att du har arbetat med data management-relaterade processer i SIM Corp Dimension. Därtill har du goda kunskaper i Excel och SQL.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, eftersom internationella kontakter kan förekomma.

Du har goda kunskaper om finansmarknaden och finansiella instrument, och du är analytisk, noggrann och strukturerad. Vidare är du en utpräglad lagspelare, samtidigt som du även kan arbeta självständigt. Du är en social och öppen person som uppskattar kontakten med människor.

Ta chansen och sök idag!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SW med start omgående, och som pågår i 6 månader. Därefter finns möjligheten att bli förlängd för rätt person. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SW

Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var