SW · Publicerad Idag 00:00

Gillar du att jobba med administration och är strukturerad ditt andra namn? Är du driven och får saker gjorda samtidigt som du alltid har ett leende över?

Då har vi på SW tjänsten för dig!

SG Finans behöver nu förstärka sitt team under en föräldraledighet fram till september 2018. Du välkomnas in ett trevligt och engagerat gäng kollegor på 5 personer och Leverantörssupporten är ansvarig för alla inkommande avtal, från att de kommer in till att de startar. SG Finans sitter i trivsamma lokaler i Solna Centrum.

Arbetsuppgifter;

I tjänsten kommer du i huvudsak att jobba med kontrakten gällande leasning, hyra och avbetalning från start till slut. I tjänsten ingår;
  • Utbetalning av leverantörsfakturor
  • Lösen och avslut mot leverantörer
  • Hantering av inkommande post, mail och telefon
  • Ge god service till våra leverantörer och samarbetspartner
  • Skicka order till leverantörer
I tjänsten gäller det att du har förstålelse för vad skillnaden mellan de olika avtalen innebär och även en juridisk förståelse för vilka som får teckna avtal.

Lämplig bakgrund;
Du bör minst ha en gymnasieutbildning inom ekonomi och har du erfarenhet från finansbranschen är det ett plus. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och lätt för att sätta dig in i olika system. Du är flytande i tal och skrift både i svenska och engelska.

För att passa in och trivas hos SG Finans bör du vara servicemedveten, flexibel och prestigelös. Du bör även vara noggrann och strukturerad och ha en viss förståelse för det juridiska kring de olika avtalen och vad det innebär att leasa, hyra eller avbetalning. Du bör även ha ett eget driv och lätt till ett skratt.

Viktig information

Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SW med start omgående till 2018-09-30 Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SW, Anette Skantz på 08-407 55 66

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 jan
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var