Schneider Electric · Publicerad Igår 14:05

Gör karriär på Schneider Electric - bli vår nya Seniora Elkraftsingenjör i Stockholm!

Schneider Electric gör nu en satsning i Stockholm och söker en erfaren elkraftstekniker till vårt team. Troligtvis arbetar du idag som tekniker inom elkraft, distributionselektriker, linjemontör eller liknande. Vi kan lova dig stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter med ett brett tekniskt och kommersiellt innehåll.

Placeringsort är Stockholm. Du kommer att ingå i ett team bestående av 8 tekniker utspridda över landet och rapporterar till servicechefen som också är stationerad i Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av
  • underhåll, felsökning, provning, drifttagning
  • reparation av ställverksutrustningar för både låg- och mellanspänning
  • att arbeta med ombyggnationer, moderniseringar och i viss mån installationer av ställverksutrustningar
  • att fungera som teknisk support mot våra kunder samt tillsammans med det lokala säljteamet initiera nya affärer och utveckla kundrelationer.
Vi söker dig som har relevant arbetserfarenhet inom elkraftsdistribution och som är elektriker i grunden. Att du har god datavana och behärskar Officepaketet ser vi som en självklarhet, likaså att du uttrycker dig väl i såväl svenska som engelska. Eftersom tjänsten innefattar resor krävs även körkort.

För att bli framgångsrik i rollen behöver din personlighet präglas av stort eget ansvarstagande och tilltalas av att arbeta självständigt. Servicenivån till våra kunder utgör grunden till våra fortsatta framgångar, vilket innebär att du behöver vara kommunikativ och lyhörd för kundernas önskemål och behov. Det är även viktigt att du är initiativrik samt har ett intresse för affärer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har stark drivkraft samt engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi erbjuder dig med rätt kvalifikationer och inställning en spännande tjänst som du kommer ha möjlighet att utforma och utveckla. Du kommer få arbeta självständigt med frihet under ansvar samt ha många intressanta kundkontakter. Du erbjuds även tjänstebil, generöst friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Kontaktpersoner

Sourcing recruiter Tina Johnsson, tfn 0708-717635

Ansökan

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Eftersom Schneider Electric även har en säkerhetsavdelning kommer vi att begära ett utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning.

Läs gärna mer om oss och ansök tjänsten via www.schneider-electric.se/jobb eller via email till tina.johnsson@randstadsourceright.se

Välkommen med din ansökan!

Primär plats :SE-AB-Frösundavik

Arbetstid :Heltid

Datum för borttagande :Pågående
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 nov
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör , Elkraft