Sharper · Publicerad 2 dec 2019

Konsultuppdrag under perioden 2020-01 - 2020-05

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som IT-samordnare kommer du fungera som intern support gällande verksamhetens telefon och IT-lösningar. Du kommer ansvara för systemadministration och beställning av telefoni och databehörigheter. Vidare sköter du kontakten med den externa IT-supporten vid mer komplicerande ärenden.

Du kommer att vara en del av verksamhetens IT-avdelning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Beställningar av behörigheter till telefoni och data
  • Intern support gällande telefontjänster
  • Leverantörskontrakt
Din profil:

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller har mycket goda kunskaper inom telefoni och data. Har du erfarenhet av att arbeta i projekt är detta meriterande men inget krav.

Som person är du självgående och får saker att hända. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att skapa dialog samt hantera olika kontaktytor externt och internt.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 dec 2019
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga