Sigma Recruit · Publicerad 25 jan

Mercur Solutions växer och utökar sitt team för en ny satsning på webbutveckling mot mobila plattformar. Nu kan du bli en central del av att skapa marknadens ledande lösning för verksamhetsstyrning och beslutsstöd i ett nytt format! I över fyrtio år har Mercur utvecklat och levererat avancerade och högkvalitativa system för ekonomisk planering och analys.

ÄR DET HÄR DU?

För att trivas i rollen tror vi att nedanstående passar in på dig:

- Goda kunskaper i JavaScript

- Meriterande med fullstackkompetens (gärna Java)

- Meriterande med utveckling mot mobila
plattformar

- Fokus på kvalitet och att bygga hållbara lösningar

Du är en person som tycker det är roligt att testa själv och kan arbeta självgående men ber om hjälp när det behövs. Du är prestigelös, och trivs av att få leverera riktigt bra lösningar som kunden har nytta av.
Troligtvis har du en akademisk utbildning inom exempelvis datavetenskap eller liknande samt några års arbetslivserfarenhet.

DIN VARDAG

Hos Mercur får du utvecklas och bidra inom webbutveckling och om du vill fördjupa dina kunskaper alternativt bredda dem inom hela stacken så finns möjligheten här! Du ingår i ett glatt team som gärna kunskapsdelar mellan olika roller och funktioner. Arbetssättet är agilt och det är korta beslutsvägar, vilket gör att det finns utrymme att bidra med nya idéer. I din roll bidrar du till att Mercurs kunder får tillgång till, och på bästa sätt kan använda, affärskritisk information som beslutsstöd på webben, och nu även i mobilen.

I rollen får du:

- Arbeta med ny- och vidareutveckling, främst i ren
JavaScript.

- Ta ett större grepp kring att utveckla och anpassa systemet efter befintliga och framtida behov, inte minst mot små skärmar.

- Bygga hållbara och långsiktiga lösningar.

- Tillsammans med dina kollegor ansvara för utvecklingen av webbmiljön och den mobila plattformen.

DIN ANSÖKAN

Det här är en anställning hos Mercur
Solutions som sitter i fräscha lokaler i Solna. I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Mellor på 070-309 41 83 eller lisa.mellor@sigma.se. Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så sök nu!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mercur Solutions AB är Sveriges marknadsledande leverantör av Business Control-system – mjukvarulösningar för budgetering, prognostisering, rapportering och analys. Företaget är stabilt och lönsamt och befinner sig samtidigt i en expansiv marknadsnisch. Bland våra hundratals kunder kan nämnas Bilia, Bonniers, Cloetta, Schibsted, Skatteverket, Systembolaget,
Saab Aeronautics, Securitas, Skandia och Svenska Spel. Mercur erbjuder marknadsmässiga förmåner och har ett stort hälsofokus med träning och medverkan i olika motionslopp.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 mars
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga