Sverige · Publicerad 28 maj 2021

En av våra kollegor går vidare till nya spännande äventyr och vi söker nu dig som vill vara med och driva Azets digitala marknadsföring.

I rollen som digital marknadsförare ansvarar du för digital annonsering, social media och email marketing. Du får även vara med i produktionen av content samt projektleda konferenser och event. Du ingår i den svenska marknadsavdelningen om tre personer samt har även 20 marknadskollegor och experter i koncernen.

I arbetsuppgifterna ingår
  • Utforma och administrera annonsering i social media och annan media
  • Email marketing - dvs utforma och distribuera nyhetsbrev och reklamutskick
  • Sätta upp marketing automation-flöden i systemet Eloqua
  • Sätta årsplaner för kundkommunikation och kundwebinars
  • Producera texter tillsammans med olika content contributors och övriga marknadsorganisationen
  • Projektleda företagets konferenser, mässor och events
  • Ingå i svenska marknadsgruppen samt koncernens grupp för "inbound marketing"
Vi söker dig som har arbetat på en marknadsavdelning i ca 2-5 år med digital annonsering eller email marketing. Extra meriterande är om du arbetat med marketing automation samt har erfarenhet av textproduktion. Det är viktigt att du brinner för digital marknadsföring och att du är noggrann och flexibel. I denna roll får man rycka in och hjälpa till med olika uppgifter samtidigt som detaljerna måste sitta.

Hos oss får du arbeta i en modern och resultatinriktad marknadsfunktion som fokuserar på leadsgenerering. Du får möjlighet att fördjupa dig inom digital marknadsföring samtidigt som du får variation genom olika arbetsuppgifter. Du får arbeta nära vår svenska marknadschef, vår web- och contentchef, vår säljavdelning samt våra nordiska kollegor.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där det händer mycket. Vi tror på att skapa ett engagemang och en vilja hos våra medarbetare genom att delegera ansvar samt bjuda in till delaktighet och påverkansmöjlighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi ser gärna att du börjar i mitten av augusti.

Placering kommer vara i våra fina lokaler i Solna Business Park. För att vara en modern, hållbar och attraktiv arbetsgivare vill vi organisera oss på bästa sätt för att öka arbetstillfredsställelse, engagemang samt balans mellan arbete och fritid för våra medarbetare. Därför arbetar vi enligt konceptet Smarter Working, vilket innebär att våra medarbetare har möjlighet att fördela arbetet mellan kontoret och hemmet.

Senaste ansökningsdatum är 18 juni, men vi kallar till intervjuer löpande före dess.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR.
Våra 6.500 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 120.000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst. Läs mer på www.azets.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 juni 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga