Sverige · Publicerad 16 jan 2020

Azets växer och vi förstärker nu vårt försäljningsteam med en Sales Business Support.

Som Sales Business Support har du en central roll för inkommande försäljning, både externt och internt och du ansvarar för att kvalificera dessa leads och själv skapa affärsmöjligheter och driva dessa i mål. Rollen är en viktig del i vårt försäljningsarbete och i den fungerar du som hubben mellan sälj och marknad.

Vad innebär rollen?

Du kommer på sikt ha en egen försäljningsbudget men huvudansvar i början är inkommande och kvalificering av presumtiva uppdrag. Du ansvarar även för ringdagar, LeadsGo och våra verktyg för leadsgenerering . I uppdraget ingår även att agera utåtgående på olika kampanjer och aktiviteter för både nya och befintliga kunder.

Detta är ett väldigt bra tillfälle att kliva in i en roll som i dagsläget inte finns på Azets och vara med och skapa både den och vår framtida Business Support. Massor av säljstöd finns i vårt team både i Sverige och övriga Norden med möjligheten att skaffa sig erfarenhet för framtiden om du vill jobba inom försäljning och marknad.

Vad söker vi?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning samt gärna erfarenhet av försäljning, service och kommunikation. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt är van vid Google och hantering av dokument i detta eller Microsoft. Meriterande är om du har erfarenhet av säljstöd, säljrapportering och leads management.

Egenskaper som krävs är framförallt att ha ett eget driv i att alltid leverera och förmågan att ta påbörjade processer i mål. Även modet att vara lite "jobbig" med saker som behöver göras av t ex sälj och övriga. Relationer är a och o när det kommer till försäljning och du behöver tycka det är roligt och vara duktig på att nätverka med både kunder och interna kollegor.

Värdefullt är om du gillar att tänka utanför boxen och komma med nya lösningar för här finns både möjligheter och förväntningar på att komma med nya tankar och idéer för att utveckla vår verksamhet.

Är detta rollen för dig?

Välkommen med din ansökan redan idag! Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår försäljningschef Helena Lustig +46706417160

Vid frågor till vår fackklubb är du välkommen att kontakta dem på unionenklubben.azets@gmail.com.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Azets är ledande leverantör av ekonomi- och lönetjänster i Norden. Vi är ett kunskapsdrivet företag som kombinerar data, teknologi och expertis för att ge mervärde till våra kunder. Azets är en del av CogitalGroup, en global koncern som specialiserat sig på företagstjänster.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 feb 2020
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport

Inga fler liknande jobb tillgängliga