TNG IT Digital · Publicerad 8 jan

Vill du arbeta med service och IT? Vi söker er som är Dansktalande IT-supporttekniker till NCC Industry i Stockholm.

NCC Industry storsatsar och söker därför ytterligare dansktalande IT- supporttekniker, så ta chansen att få tillämpa både dina språkkunskaper i danska i och svenska i en serviceinriktad roll.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att jobba på ett av nordens största byggföretag i en omväxlande och välkomnande organisation. Vi erbjuder dig ett arbete där kommunikation och IT kommer att stå i fokus. Du blir en del av ett team som jobbar mot hela den nordiska marknaden. Här får du en flexibel roll som varierar efter projekt och behov.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Supportera IT-relaterade problem av varierad komplexitet
  • Felsöka
  • Arbeta i en Windowsmiljö
  • Delta i olika projekt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör ett team av nordiska tekniker som gemensamt supporterar Sverige, Norge, Danmark och Finland. Här får du en flexibel roll som varierar utefter projekt och behov. Du jobbar också med dokumentering i ärendehanteringssystem, involveras i support- / beställningsrutiner. Det här är en långsiktig konsulttjänst genom TNG, men arbetat sker hos NCC Industry.

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här tjänsten ser vi att du har ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet som supporttekniker. Du kan ha studerat IT på gymnasial nivå eller högre utbildning. Vi ser gärna att du har körkort. Då du supporterar både svenska och danska marknaden talar och skriver du båda språken flytande.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 feb
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult , Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga