TNG IT Digital · Publicerad 6 feb

Vi söker dig som kan flytande norska och som vill jobba som IT-supporttekniker för NCC Industry i Solna.

Här kommer du få möjligheten att arbeta på ett av nordens största Byggföretag. Vi söker dig som gillar variation i arbetet och alltid har service i fokus. Du kommer få möjlighet att arbeta i en varierad roll och arbeta mot NCC nordiska kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en spännande och varierad tjänst, där ingen dag är den andra lik. Du kommer arbeta kommunikativt och få användning av din breda IT-kompetens då du kommer att jobba både internt i dess servicedesk och även en del onsite support. Arbetet varierar efter det behov som finns.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att koordiniera IT-beställningar, inom bland annat:
  • Nätverk/WAN
  • Printers
  • Siter, sätta upp, förvalta och lägga ner
  • Nya behov
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är en långsiktig konsulttjänst där du kommer ha nära kontakt med den interna IT-supporten samt de leverantörer som företaget arbetar med.
  • Du kommer att supportera på NCC Industris verksamhetssystem där Onsite krävs.
  • Dokumentera arbetet via ärendehanteringssystem
  • Vara väl informerad om NCCs support och beställningsrutiner
  • Uppföljning av NCC Industrys IT-leverantörer
  • Delta i IT projekt eller projekt i verksamheten där IT-kompetens behövs
VEM ÄR DU?

I den här tjänsten ser vi att du har en bred IT-kompetens och gärna har tidigare erfarenhet som supporttekniker med ärenden motsvarande svåra 1st-line ärenden eller 2nd-line. Du har även kunskap om nätverk och kommunikationslösningar. Vi ser också att du är flytande i svenska samt norska. Det är meriterande med körkort.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 mars
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga