The Place AB · Publicerad 4 nov 2021

Easy Telefoni, SaaS-bolaget som utmanar normer och driver utvecklingen för morgondagens kommunikation, letar nu efter deras nya expert inom People & Culture.

Ta chansen och bli en del av ett expansivt bolag där du är med och påverkar framtiden!

Rollen

Företaget har i dag 40 anställda och kommer inom de närmsta två åren dubbla sin styrka. Här behövs du med dina superkrafter för att hitta deras framtida IT-kompetenser, främst utvecklare. Du kommer att vara en nyckelspelare i organisationen gällande rekrytering, Employer Branding och People & Culture och ha en viktig funktion i ledningsgruppen. Du välkomnas till ett ungt och nytänkande företag med en familjär känsla. Här jobbar alla mot gemensamma mål och har roligt på vägen. Du får även hänga med på häftiga resor. Vad sägs om att tex. åka till Zagreb för att utveckla samarbetet med kollegor.

Du kommer att arbeta på Easy Telefonis trevliga huvudkontor i Solna och göra en hel del resor till Norrköping där flera av deras utvecklare sitter. Detta är en direktrekrytering på heltid med start så snart som möjligt (självklart med hänsyn till uppsägningstid).

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med kompetensförsörjning främst utvecklare inom IT. Du kommer även att jobba aktivt med Employer Branding och ingå i ledningsgruppen. Med tiden kommer du att ta ett övergripande ansvar för det operativa och strategiska inom HR och People. Rollen är otroligt viktig i organisationen för att attrahera både nuvarande och framtida medarbetare i världsklass.

Vi letar efter dig som

För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har:
  • Några års erfarenhet inom rekrytering
  • Utbildning eller erfarenhet inom HR/personal
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet av IT-rekrytering är ett stort plus
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och målfokuserad, tar egna initiativ, är självständig och lösningsfokuserad. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och värdesätter ordning och rutiner. För att briljera i rollen bör du ha en god kommunikativ förmåga, vara modig, innovativ och ha ett coachande förhållningssätt. Låter det som du?! Toppen - Då tycker jag att du ska söka det här spännande jobbet redan idag!

Vilka är Easy telefoni?

Vi är ett snabbväxande SaaS-bolag som brinner för att förenkla våra kunders kommunikation. Det gör vi med vår egenutvecklade tjänst Easy Teams som ger våra kunder en unik helhetsupplevelse.

Vi siktar högt och tar oss an jättarna Microsoft och Slack, vår målsättning är att bli störst inom UCaaS-segmentet och vi har redan kommit en bit på vägen.

Hos oss går dagarna snabbt, vi är ett expansivt bolag med högt i tak där alla åsikter värderas. En av våra styrkor är korta beslutsvägar i en platt organisation, vilket innebär att vi är beroende av att alla som jobbar med oss är minst lika drivna som vi är. Slöfockar undanbedes vänligt men bestämt.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga