The Place AB · Publicerad 24 sept 2021

Vi söker för rekrytering en ny driven medarbetare inom redovisning. Det här en riktigt spännande möjlighet för dig med några års erfarenhet av redovisning och som vill bli en del av ett snabbt växande och framgångsrikt företag.

Admit är en ekonomibyrå som ägs av det börsnoterade investeringsföretaget Stockwik. Stockwik fokuserar på förvärv och förvaltning av mindre svenska kvalitetsföretag. Admit har kontor i Stockholm, Örebro och Sundsvall. Den tjänst vi nu söker har sin placering i Stockholm men du kommer ha ett nära samarbete med framför allt kontoret i Örebro. Admit Stockwik har sitt kontor i Frösundavik, Solna. Kommunikationerna är goda då det går en skyttelbuss från Solna Station direkt till arbetsplatsen var 5:e till 10:e minut. Här finns även tillgång till parkering, stort gym, idrottshall, gruppträning, tennisbana, vattensport m.m. (kostnadsfritt för anställda). På moderbolaget i Solna är det i dagsläget fyra anställda medan Admit har totalt 30 duktiga och erfarna redovisningsekonomer anställda. Du kommer ingå i en mindre ekonomiavdelning och ha ett nära samarbete med CFO. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du bland annat ha följande ansvarsområden:
  • Kund - och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Årsbokslut
  • Lönehantering
Dina tidigare erfarenheter

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:
  • Några års erfarenhet av liknande roll
  • Systemvan och bekväm i Excel
  • Erfarenhet av K3 och eftergymnasial utbildning är meriterande
Personliga egenskaper

Även om dina tidigare erfarenheter är av stor betydelse så är dina personliga egenskaper avgörande. Vi söker dig som har ett stort eget driv, är modig och vill utvecklas. Du är självgående, kvalitetsmedveten och flexibel.

Låter det här som något som passar dig? Är du Stockwiks och Admits nya redovisningsekonom? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

Om Admit

Admit Ekonomi är ett väletablerat och tryggt alternativ för alla företag som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. På Admit arbetar idag 30 medarbetare i Stockholm, Sundsvall och Örebro och levererar trygghet till små och medelstora företag över hela landet som vill outsourca sina ekonomitjänster inom redovisning, lön och skatt. Admit tar ett helhetsansvar för sina kunders redovisning, lönehantering, rapportering, bokslut och skatterådgivning.

Om Stockwik

Stockwik ger sina aktieägare möjlighet att vara delägare i en portfölj av välskötta, stabila och lönsamma, mindre, svenska kvalitetsföretag. Stockwik köper bolag och erbjuder en stabil plattform för småföretag att utvecklas organiskt och via kompletterande förvärv. Stockwik tar tillvara på de mindre bolagens spetskompetens och erbjuder det stora bolagets trygghet och möjligheter. Vi investerar långsiktigt och förvärvar bolag för att behålla dem. I vår investeringsprocess ställer vi krav på såväl kvantitativa parametrar såsom lönsamhet och kapitaleffektivitet som kvalitativa värden såsom god affärsetik samt ordning och reda. Vårt arbete baseras på tre grundprinciper; Rätt företag, rätt människor, rätt värderingar.
Läs mer på www.stockwik.se

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 nov 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga