The Place AB · Publicerad 19 nov 2021

Om uppdraget

Vi söker just nu efter en Supply Planner för ett längre konsultuppdrag till vår trevliga kund i Stockholm. Företaget är internationellt och ligger i framkant inom deras område medicinteknik. Uppdraget beräknas starta i december och pågå fram till hösten 2022. Det är därför viktigt att du som söker är tillgänglig omgående. Du kommer att vara anställd av The Place och arbeta som konsult ute hos vår kund.

I rollen som Supply Planner kommer du att arbeta aktivt med att säkerställa och analysera hela leveranskedjan. Du kommer med hjälp av strategier och dataanalyser kunna optimera och säkerställa anskaffningen av material till produktionsorder och kundorder. Du kommer att lägga order, övervaka order, övervaka lagernivåer samt skapar prognoser. Du blir även involverad i olika projekt och förbättringsprocesser. Tillsammans jobbar du i ett team där man ser till lagets bästa och där man är prestigelös och ambitiös. Tät kontakt med kunder, leverantörer och kollegor på olika avdelningar sker dagligen och därför krävs det att du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift.

Vem tror vi att du är?

Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten:
  • Eftergymnasial utbildning inom inköp och logistik eller liknande
  • Minst 1-2 års erfarenhet av att ha jobbat som Supply Planner
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • God datavana och kunskaper i Excel
  • Erfarenhet av att ha arbetat i ett affärssystem, gärna SAP.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en energisk och effektiv person med förmåga att självständigt driva förändringsarbeten. Du har en god samarbetsförmåga, är analytisk, arbetar proaktivt och har ett flexibelt förhållningssätt. Vidare är du en utåtriktad och kommunikativ person. Du trivs med att arbeta i ett team och har en mycket god samarbetsförmåga.

Vi hoppas att vi nu väckt ditt intresse att söka tjänsten hos vårt kundföretag och att bli en del av oss på The Place! Sök redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående, så du inte missar chansen! Uppdraget kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet löper ut.

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 dec 2021
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Inköpare

Inga fler liknande jobb tillgängliga