Trafikverket · Publicerad 2 okt 2019

Arbetsuppgifter
Som specialist leder du kvalitetsarbetet och har ett nära samarbete med program och projektledningen i implementeringen av Trafikverkets ledningssystem. Arbetsuppgifterna innebär att stödja i användning av Trafikverkets ledningssystem samt i framtagandet av programmets specifika arbetssätt, att utbilda medarbetare i gemensamma arbetssätt, granska och följa upp att gemensamma arbetssätt tillämpas samt samordna revisioner och uppföljning av leverantörens kvalitetsarbete.

Organisatoriskt tillhör du avdelningen Verksamhetsstyrning, men du arbetar i programmet ERTMS, där du arbetsleds och samarbetar med programledning och andra specialister.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har högskoleutbildning inom exempelvis kvalitetsledning, projektledning eller management alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har minst några års arbetslivserfarenhet av metodiskt kvalitetsarbete
  • har goda kunskaper i svenska såväl muntligt som skriftligt
  • har körkort för personbil
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av anläggningsbranschen eller stora organisationer
  • har erfarenhet av beställarrollen
  • har erfarenhet av verksamhetsstyrning, ledningssystem, processer och revisionsverksamhet (t. ex. leverantörsuppföljning)
Rollen som specialist passar dig som är relationsbyggande, pedagogisk och tycker om att samarbeta eftersom du arbetar stödjande och vägledande gentemot programledningen i Trafikverkets största program. Du förväntas driva ditt arbete framåt på ett självgående sätt vilket ställer krav på egen förmåga att planera, strukturera och leverera.

Resor inom Sverige förekommer i tjänsten. Intervjuer kommer att hållas 22 oktober på Trafikverkets kontor i Solna.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-10-16

Upplysningar

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Roxan Saleh
0101236222

Rekryterande chef Magnus Lidell
0101257168
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga