Veolia Water Technologies · Publicerad 5 sept 2019

Vill du utvecklas i din roll som servicetekniker och arbeta med vattenrening?

Här finns möjligheten att arbeta med underhåll och service av anläggningar inom processvatten och använda din erfarenhet som servicetekniker. Nu utökar vi på Veolia Water Technologies i Solna teamet som arbetar med service av våra anläggningar med en servicetekniker. Hos oss får du chans att arbeta i en självständig och utvecklande roll där serviceuppdragen varierar med våra kunders olika behov.

Ta chansen och bli en del av oss. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För dig som vill vara en del av ett världsledande företag som designar, levererar och driftar processtekniska lösningar för vattenrening är detta en perfekt möjlighet. Som servicetekniker kommer du arbeta med underhåll av anläggningar inom processvatten. Anläggningarna bygger på jonbytesteknik och membranteknik. Du blir en del av ett team av andra servicetekniker. Som servicetekniker arbetar du främst självständigt, men även i team av andra servicetekniker vid större underhållsarbete.

Våra applikationer för processvatten finns bland annat inom läkemedelsindustrin, pappers och massaindustrin och kraftvärmeverk. Ett exempel på en processteknisk lösning är till ett kraftvärmeverk där vi levererar en komplett anläggning för produktion av totalavsaltat och avgasat spädvatten. Då vi har kunder inom olika typer av branscher får du här chans att utveckla och bredda din tekniska kompetens. Du får även chans att bli en del av ett internationellt och stabilt bolag som bidrar till renare vatten och därmed även en bättre miljö.

Du kommer att bli erbjuden en marknadsmässig lön samt ett attraktivt förmånspaket i form av:
 • Tjänstebil/servicebil
 • Friskvårdsbidrag
 • Tjänstepension
 • Arbetstidsförkortning
 • Privat sjukvårdsförsäkring
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Service och underhåll av anläggningar inom processvatten. Underhållet varierar i komplexitet, men omfattar teknikområden som styr/regler, el, mekanik och pneumatik. Våra kunder finns inom bland annat läkemedelsindustrin, pappers och massaindustrin och kraftvärmeverk.
 • Felsökning, reparation, installation, ombyggnation, driftsättning och service av anläggningar och kringutrustning inom processvatten.
 • Som servicetekniker bidrar du även till försäljning och uthyrning av produkter och tjänster.
 • Viss administration och dokumentation av utförda uppdrag.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som servicetekniker kommer du ingå i ett team av andra servicetekniker. Du kommer att utgå från kontoret i Solna strand. Resor, inom Sverige, är en naturlig del av rollen och antalet övernattningar per år uppgår till ca 25-30. Beredskap ingår i tjänsten och förekommer ca var sjätte vecka. Du kommer att få möjlighet till utbildning, intern som extern, för att utveckla din kompetens inom processvatten.

VEM ÄR DU?
 • Du har flerårig erfarenhet som servicetekniker inom industri eller liknande verksamhet.
 • Du har en generell teknisk kompetens inom mekanik, el, pneumatik och styr/regler.
 • Du har en generell kunskap inom Office-paketet och van att hantera datorer.
 • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Du har B-körkort
Det är meriterande om du har:
 • erfarenhet av processvatten- eller vattenreningsanläggningar.
 • elbehörighet och/eller kunskap i PLC-programmering.
 • teknisk utbildning (flerårig erfarenhet bedöms som likvärdig).
 • BE-körkort.
Då rollen är självständig söker vi dig som har en förmåga att ta egna initiativ och ta ansvar för dina uppgifter. Du gillar att arbeta med problemlösning och är skicklig på att analysera och hitta lösningar. Då du är vårt ansikte utåt mot kund så söker vi dig med en god kommunikativ förmåga, serviceorientering och som trivs i mötet med nya människor. Arbetet som servicetekniker sker oftast självständigt, men vid större underhåll arbetar vi i team varför vi söker dig som samarbetar bra med andra. Du har även en förmåga att hålla ordning och struktur på det du gör. Då vi är ett team som jobbar med ständiga förbättringar söker vi dig som trivs i en föränderlig miljö och där du bidrar till att förbättra processer och rutiner.

Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt 2019
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga