Xllnc · Publicerad 15 sept 2020

Xllnc genomgår en riktigt spännande förändringsresa och söker nu en HR-specialist som kommer att ha huvudsakligt fokus på den Nordiska organisationen och där arbeta med HR-systemfrågor, Compensation & Benefits, och People Analytics. Medan organisationen förändras så tar också vår HR-organisation en ny form där du är en viktig del i att bygga och forma funktionen framåt. Vi hoppas att du motiveras av utrymmet av att få växa och utvecklas tillsammans med oss.

Om rollen:

Du kommer att arbeta med ett specialistfokus på områden inom HR-system, Compensation and Benefits, och People Analytics, men även utveckla och leda projekt inom andra HR-områden utifrån organisationens behov.
 • Säkerställa ett attraktivt ersättnings- och förmånspaket i linje med vår HR strategi, våra affärsmål och gällande lagstiftning.
 • Analysera, utveckla och kommunicera våra processer gällande löne-, pensions- och övriga förmånsprogram
 • Säkerställa och driva utvecklingen av systemstöd för HR processer. I uppdraget ingår att vara med i utvärdering, implementation och förvalta ett koncerngemensamt HR system samt outsourcing av lönehantering i Sverige, Norge och Finland.
 • Säkerställa god on- och off boarding av medarbetare. Ge rekommendationer för att säkerställa marknadsmässiga anställningsvillkor.
 • Ansvara för automatisering rapporter och framtagning av relevanta nyckeltal kopplat till HR och Comp & Ben (t.ex. övertid, personalbalans, utvecklingssamtal, föräldraledighet, och sjukskrivning). Genom olika automatisering och metoder säkerställa databaserade analyser och beslut gällande HR.
 • Säkerställa rapporter och underlag till medarbetarundersökningar för koncernen samt genomföra analyser av resultatet för att ta reda på motivations och engagemangsfaktorer.
 • Ansvara för underlag till lönerevisioner. Hålla ihop arbetet med lönebenchmarkarbetet, analyser av rollutvärderingar och klassificeringar.
 • Delta i lön- och arbetsmarknadsundersökningar för att fastställa rådande lönevillkor och förmåner
 • Säkerställa automatiserade kopplingar mellan lönesystem andra relevanta IT-system
 • Är intresserad av nya trender inom HR området och ha en förståelse för best praxis
 • Engagerad och drivande i olika HR-projekt
Om dig vi söker

Vi söker dig med akademisk utbildning inom HR/Ekonomi och minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är duktig på att skapa struktur inom system, administration, och processer. Du har vana vid att utveckla och leda projekt, och är trygg med att ta rollen som kravställare gentemot externa partners. Du arbetar datadrivet, är en god analytiker och har ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare förväntar vi oss att du är van vid att arbeta både på svenska och engelska i tal och skrift. Då vi genomgår en förändringsresa behöver du vara agil och se styrkan i att få växa tillsammans med oss - det kommer att finnas goda utvecklingsmöjligheter inom HR-specialistrollen och inom HR-organisationen.

Tjänsten är på heltid och är placerad i Stockholm. Är du intresserad av att bli Xllncs nya kollega och vara med och bidra till att de ska bli en fantastiskt bra arbetsplats? Vi startar processen omgående och urval sker löpande så varmt välkommen att ansöka och tveka inte att höra av dig till oss vid frågor!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Xllnc är ett av fem bolag som i november kommer att lanseras som ett bolag med ett nytt namn och en ny identitet. Med närvaro i Sverige, Norge, Finland och Estland och mer än 550 kollegor är vi på en gemensam resa för att göra skillnad på marknaden. Vår vision är att göra det digitala livet enkelt för våra kunder. Vi vill leda våra kunder på deras digitala resa genom att utmana sättet marknaden fungerar och förenkla vårt sätt att kommunicera, lära oss och ge bra vård. Våra kunder finns både inom offentlig och privat sektor. Och vi bidrar till deras framgång genom att skapa tillväxtmöjligheter på ett hållbart sätt. Hållbart i alla dimensioner; miljö, socialt och ekonomiskt.

Vi låter våra kunder fokusera på vad de gör bäst genom att alltid vara ett steg före och erbjuda finansiering av utrustning och arbetsplatslösningar på ett innovativt sätt. Vi söker nya vägar för utbildning och säkerställa en global återvinning av tillgångar. Våra kunder hittar sin egen hållbara väg i det digitala livet.

Lockas du av att vara med på en tillväxtresa att bli den ledande aktören i Europa inom arbetsplatstjänster för både offentlig och privat sektor? Då vill vi gärna att du söker dig till oss!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga