Konfidentiell · Publicerad 26 aug 2019

EMPLOID söker för kunds räkning en arbetsam, positiv och engagerad elmontör till ett stabilt och familjärt nätföretag i Staffanstorp.

Arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att utföra service-, underhålls- och entreprenadarbeten inom elkraft och eldistribution. Uppdragen omfattar arbete med el-montage, kabelförläggning, ställverk och stationsarbete inom spänningsområdet 0,4-22kV. Tjänstgöringsområdet är Staffanstorp med förgreningar i gränskommuner. Hos företaget erbjuds du en varierande roll där du får arbeta med den senaste tekniken och möjlighet att få vara med och utveckla och utveckla ett lokalt distributionsnät.

Kvalifikationer
  • Slutförd El-utbildning på gymnasial nivå
  • Något års relevant arbetslivserfarenhet inom distribution, högspänning eller elkraft är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • Körkort B
Dina personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, strukturerad, och effektiv. Det är även positivt om du är händig och har erfarenhet av mekanik då elskåpen byggs av företaget själva. Eftersom du hanterar många projekt i samarbete med kollegor är det såklart också viktigt att du förstår vad samarbete innebär och ställer upp för dina kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Staffanstorp

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila

info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: el, elmontör, elektriker, elkraft, elkraftsmontör, montör, distributionselektriker, installationselektriker, industrielektriker, serviceelektriker, Staffanstorp, Lund, rekrytering, Malmö,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Företaget är ett elnätsbolag som distribuerar el i ett nätområde som täcker stora delar av den skånska kommunen Staffanstorp med förgreningar i Lund och Svedala. Fokuset i verksamheten är säkerhet och innovativ utveckling. Det innebär att de hela tiden arbetar med att hitta nya lösningar som både ger säkrare arbetsmiljö och att deras kunder alltid kan förvänta sig leveranssäkerhet, förstklassig service och låga nätavgifter.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker

Inga fler liknande jobb tillgängliga