Hogia Hotell & Restaurant Systems · Publicerad 30 nov 2021

Hogia Hotell & Restaurant Systems söker en driven säljare till sitt eftermarknadsteam!

Är du en helhjärtad, driven och nytänkande säljare på jakt efter en ny utmaning på en snabbväxande koncern, där du kan få utlopp för din talang och vara med på en meningsfull och spännande resa? Då ska du bli en del av vårt fantastiska team på Hogia Hotell & Restaurant Systems!

Hogia Hotel & Restaurant Systems AB, en del av Hogiagruppen, erbjuder systemlösningar inom ekonomi-, löne- och personalhantering till företag inom hotell- och restaurangbranschen. Vi har kunder i hela Sverige och växer kontinuerligt.

Om rollen:

I rollen som eftermarknadssäljare på Hogia Hotel & Restaurant Systems arbetar du operativt med egen bearbetning och försäljning mot befintliga kunder inom hotell- och restaurangindustrin för att behålla och utveckla affärerna. Du kommer självständigt att driva försäljningsprocessen från bokning och genomförande av webvisning till offert och avtal. Du kommer även att ha ansvar för din egen försäljningsbudget.

Din arbetsvecka innebär att du har många kundmöten. Du arbetar med telefon och webmöten som verktyg och du kommer att vara delaktig i att ta fram kampanjer i syfte att öka din försäljning.

Som framgångsrik eftermarknadssäljare krävs att du har en stark egen motor, att du är orädd och idérik och att du har en tydlig ambition att skapa resultat. Du bör gilla att arbeta i ett högt tempo, har lätt för att snabbt ställa om mellan olika försäljningsprocesser samt att du förstår att resultat är vägen till vidareutveckling. Du kommer att dra nytta av din förmåga att skapa goda kundrelationer och ditt intresse för att hjälpa kunden att identifiera behov av administrativ effektivisering. Du rapporterar till eftermarknadsansvarig och ansvarar självständigt för att nå dina mål.

Vem trivs på Hogia?

Vi tror att du är en prestigelös, nyfiken och en engagerad person som vågar ta initiativ. God verbal förmåga och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, samt att du bör vara pedagogisk och lösningsfokuserad i din kommunikation för att kunna bemöta kunden på bästa sätt.
Vi tror att du som söker har erfarenhet av B2B försäljning i åtminstone 2 år. Du har kanske en bakgrund inom hotell- och restaurangindustrin. Har du även arbetat med ekonomi eller HR så är detta meriterande. Du har uppvisat goda försäljningsresultat och trivs bäst i dialog med kund. Vi tror att du drivs av resultat och arbetar proaktivt för att öka bolagets försäljning. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga kvaliteter såväl som dina erfarenheter.

Du behöver även ha en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Du är van vid att arbeta med telefonen som ditt främsta redskap och känner dig trygg med att kommunicera med beslutsfattare på alla nivåer. Vi tror att du drivs av att nå uppsatta mål och ser en fördel i att få ta ett stort eget ansvar för ditt arbete.

Att jobba hos oss
Hogia jobbar långsiktigt i allt de gör, när de utvecklar produkter, medarbetare och relationer till kunder. De är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. På Hogia anser man att människor presterar bäst när de är raka och tydliga i sin kommunikation och sina ansvarsområden, att man vågar ta för sig men även att be om hjälp. Hogia arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och där man lär sig av varandra i en prestigelös miljö. Man hjälps åt helt enkelt. Idag är man 650 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda inom de närmsta åren. Vill du vara med på Hogias spännande resa?

Välkommen in med din ansökan!

P.S. På Hogia tycker man om att ha roligt på jobbet och många medarbetare hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Man har t.ex. gemensam fredagsfrukost. På lunchen kanske du tillsammans med andra i Hogia running club springer en runda? För dig som gillar yoga så har Hogia ett yogapass på fredag lunch. Kanske sjunger du hellre? Hogiakören "In Voice" övar på måndag lunch. Det finns också möjlighet till friskvårdsmassage. För dig med intresse för konst så finns Hogias konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier. Utöver detta så pågår förstås även andra mer spontana aktiviteter.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Viktor Hernborg. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor Hernborg, på tel:076 000 18 67 eller via mejl: viktor.hernborg@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
22 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga