2Secure AB · Publicerad 24 feb 2021

Är du en nyfiken och engagerad redovisningsekonom som gillar att vara med och driva förändring? Vill du vidareutveckla dina kunskaper i ett spännande bolag som verkar för ett tryggare samhälle? Då kan tjänsten på 2Secure vara rätt tjänst för just dig!

2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering. Vi har sedan starten 2006 varit en nyskapande helhetsleverantör av kvalificerade säkerhetstjänster. Vi kontrollerar risk och bygger trygghet.

Vi söker nu en redovisningsekonom till ekonomifunktionen som vill vara med och fortsätta utvecklas inom 2Secure. Som Redovisningsekonom arbetar du brett med allt från LR, KR till löpande bokföring och är behjälplig med bokslut. I rollen ingår HR frågor, personaladministration och kontakt med outsourcingbyrå för lönehantering. Att bidra till effektivisering, process- och rutinutveckling samt ingå i projekt kommer vara en viktig del i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Delaktig i månadsbokslut och årsbokslut
  • Moms och skattehantering
  • Lönerapportering samt avstämning mot extern byrå
  • HR frågor och personaladministration
  • Proaktivt arbeta för att redovisningen ska stödja och följa verksamheten
  • Bidra till process- och rutinutveckling, medverka och driva olika projekt samt att utveckla användandet av diverse system
  • Kontakter ut i organisationen
Din profil

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har flerårig erfarenhet av redovisningsarbete. Du är process- och systemintresserad och har mycket goda kunskaper i svenska, engelska och Excel. Erfarenhet av HR relaterade arbetsuppgifter är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har ett sinne för siffror samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du ansvarstagande, proaktiv och lösningsorienterad samt har ett prestigelöst sätt. Du är en lagspelare, serviceinriktad och kommunikativ samt har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt.

Ansök och bli en av oss på 2Secure

I denna rekrytering samarbetar 2Secure med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Brisheim på telefon 070- 842 13 77 eller mail maria.brisheim@mpya.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering. Vi har sedan starten 2006 varit en nyskapande helhetsleverantör av kvalificerade säkerhetstjänster. Idag arbetar vi i partnerskap med företag, offentlig sektor och privatpersoner för att kontrollera risk och därigenom skapa en trygg, livskraftig och utvecklande miljö för människor, information, tillgångar och idéer. Vår kundbas finns i Sverige men vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder och vårt etablerade nätverk av samarbetspartners.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga