A-Focus AB · Publicerad 27 sept

A-focus målsättning är att expandera verksamheten och att utöka antalet medarbetare. Vi söker en konsult som är intresserad av att utvecklas tillsammans med oss.

Om A-focus

A-focus är ett av de ledande konsultföretagen när det gäller att leverera värdefulla marknasinsikter som våra kunder behöver för att utveckla sin verksamhet, vi har gjort det i tjugo år. Vi är vetgiriga och nyfikna. Vi är bra på att ställa rätt frågor och på att lyssna, analysera och strukturera marknadsinsikt. Vi rör oss i en miljö där teknikutveckling digitaliseringen ofta innebär utmaningar och nya möjligheter för våra kunder. Genom att notera marknadsförändringar och lyssna på våra kunders kunder ligger våra rekommendationer till grund för våra kunders strategiska vägval och beslut rörande erbjudandeutveckling, marknadspositionering och förbättringar av kundupplevelsen.


Dina arbetsuppgifter


Vi fungerar som utredare, experter och rådgivare och hos oss kommer du att få arbeta med många olika uppdragsgivare och i projekt av varierande karaktär med fokus på marknadsresearch och kundundersökningar.
  • Arbetet innebär strategiskt utredningsarbete och analys med utgångspunkten i kundbehoven.
  • Du kommer att vara delaktig i uppdragens samtliga delar, dvs försäljning, genomförande av uppdragen samt presentationer hos kunder.
  • Du kommer att arbeta med frågeställningar på makro och mikronivå där du på ett strukturerat sätt angriper våra kunders affärsutmaningar och marknadsmöjligheter.


Vem söker vi


Viktigast är att du delar vår entusiasm och drivkraft att vilja ta reda på och förstå de bakomliggande kundbehoven som driver köpvilja av ny teknik och innovationer. Vi utlovar dig en stimulerande arbetsplats med seniora kollegor som delar med sig av sina kunskaper för att du ska utvecklas så snabbt som möjligt och ta större ansvar för egna uppdrag.

För att lyckas hos oss behöver du:
  • Ha erfarenhet av utredningar, analys och marknadsstrategiska frågeställningar.
  • Vara entusiastisk, affärsmässig och drivande med en förmåga att planera och prioritera.
  • Ha en stark analytisk och kommunikativ förmåga.
  • Utbildningsmässigt troligen civil ekonom eller annan passande eftergymnasial utbildning.
Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan om du vill vara med och utvecklas med oss. Skicka din ansökan till rekrytering@a-focus.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
A-focus är ett konsultföretag som erbjuder tjänster inom kundbehovsbaserad affärsutveckling och marknadsanalys.
Våra kunder finns inom teknikintensiva och innovationsdrivna branscher som t ex telekommunikation, IT och medicinteknik. Kunderna utgörs av både myndigheter och företag. Vårt arbete ligger till grund för viktiga beslut hos kunderna. Vi omsätter 10 miljoner kr och har vårt kontor i trevliga lokaler på Torsgatan centralt i Stockholm. Läs gärna mer om företaget på www.a-focus.se.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från A-Focus AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga