AFA Försäkring · Publicerad 21 okt

Omvärldens accelererande utveckling av teknologier och dess tillämpningar förändrar förutsättningar och möjligheter för såväl individer, företag, myndigheter och organisationer att agera i den s.k. "nya digitaliserade världen". För AFA Försäkring kommer detta innebära att vi skapar gemensamt värde med andra aktörer i partnerskap och samverkan. Vi står inför en högre grad av automatiserade verksamhetsförmågor, en ökad tillgänglighet till digital information samt kommunikation via andra aktörers digitala kanaler. Det stora utbudet av standardsystem och molntjänster skapar nya möjligheter till att snabbt och enkelt skapa förutsättningar till effektivisering och digitalisering av processer inom AFA Försäkring.

Vi söker en leveransansvarig till avdelningen för systemutveckling, en avdelning med ca 35 medarbetare. Avdelningen ansvarar för arkitekturen och utveckling av IT-stödet till AFA Försäkrings olika verksamhetsområden.

Arbetsuppgifter
Som leveransansvarig ansvarar du för insamling av krav, håller backloggen uppdaterad samt samordnar interna kontakter mot leverantören. I dina uppgifter ingår att kvalitetssäkra leveranser från leverantören samt hålla i "superuser"-möten. Du har kontroll över budget och prognos av dina IT-tjänster. Du rapporterar till chefen för avdelningen systemutveckling.

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk examen som systemvetare eller motsvarande. Erfarenhet av informationshantering och IT-säkerhet är meriterande. Du har erfarenhet av styrning och utveckling av leverantörssamarbete samt av arbete med förvaltning och leverans av IT-tjänster, gärna SaaS, standardsystem eller molntjänster.

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av arbete som systemförvaltare/tjänsteansvarig eller motsvarande i en större IT-organisation. Du kommer att vara nyckelperson i relation med våra leverantörer.

Vem är du
Du är en person med god kommunikativ förmåga och lätt för att skapa och underhålla relationer såväl internt som externt. Du har en god ledarförmåga och självklar känsla av ansvarstagande och kundfokus samt van att driva förändringsarbete. Du har en stark analytisk förmåga, god teknisk förståelse och kan snabbt skapa dig en överblick kring ditt arbete.

Övrigt
AFA Försäkring har valt att samarbeta med SW IT i denna rekrytering. Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Markus Öhman, 070-471 02 43 alt. markus.ohman@sw.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga