AGA · Publicerad 30 aug 2019

För AGAS räkning söker vi en senior Business controller. Rollen verkar i en ekonomiskt komplex, men välmående miljö och erbjuder spännande utmaningar både vad gäller ekonomistyrning och karriärsutveckling. Du blir en del av ett seniort controller-team och rapporterar till Head of Business Control.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Resultatuppföljning för specifikt affärsområde/landsområde
  • Ansvara för djupgående analys och förklaring av utfall
  • Driva budget- och prognosarbete i tätt samarbete med verksamhetschefer
  • Månatlig uppföljning och rapportering mot KPI:er i komplex matrisstruktur mot både verksamhet och ledning
  • Ad-hoc analyser till nationella och internationella funktioner
  • Driva förändrings- och förbättringsprojekt kring rapportering, ERP-funktionalitet och uppföljning
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med mellan 7-10 års erfarenhet av en Business Controller-roll i internationell miljö, med vana av uppföljning och rapportering i flera riktningar.

Du som söker har högskoleutbildning inom ekonomi och har mycket god förståelse för redovisning, erfarenhet av SAP och är även mycket van användare av Excel. Du har en hög analytisk förmåga som även får uttryck i form av en naturlig drivkraft för problemlösning och förmågan att kunna självständigt undersöka och förklara mer komplexa resultatutvecklingar. Du uttrycker dig obehindrat på engelska i såväl tal som skrift.

Vad erbjuder AGA dig?

Denna roll erbjuder dig en möjlighet att få verka i en komplex, global miljö, där arbetsgivaren värdesätter såväl din förmåga som controller som din personlighet. Rätt person kommer kunna få arbeta med utmanande, utvecklande frågor kring ekonomistyrning och analys.

Om AGA


AGA är en del av Linde Group, som är världsledande leverantör av gas, ingenjörskonst och vård. Linde Group finns i över 100 lände över hela världen och hade 2017 en omsättning på 17,113 miljarder Euro. Men, det som gör AGA storslaget är dess medarbetare, de får storslagna saker att hända. Läs mer på www.aga.com och www.linde.com.

Location: Lidingö, Stockholm (kommer under 2020 att flytta till Arenastaden, Solna)

I denna rekryteringsprocess är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anette Wickholm, 070-712 98 08 och Tina Rehnman, 070-166 08 32. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Controller, Business controller, Area controller, Junior controller, Jr. controller, Sales controller, Division controller, Project controller, Financial controller, Reporting controller, FP&A, verksamhetscontroller, verksamhetsekonom, divisionsansvarig, affärsområdescontroller, KPI
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga