AH Executives · Publicerad 29 nov 2019

Projektledare VA - Konsultuppdrag

Till vår kund söker vi en driven och operativ projektledare inom VA-området.

Som projektledare får du en väldigt viktig och central roll i verksamheten och ges möjlighet att få arbeta med att vidareutveckla VA-nätet.

Då projekten är i olika faser och av olika karaktär måste den vi söker ha en god helhetsförståelse och även kunna bidra genom vägledning i det dagliga operativa arbetet. Projekten kan dels handla om att utveckla prestandan i befintliga nät såväl som nydesign för helt nya nät m.m.

Projekten kommer drivas i ett nära samarbete med kollegor och externa samarbetspartners. Det innebär många kontaktytor vilket ställer stora krav både på god struktur såväl som på din kommunikativa förmåga. Rapportering sker till VA-chef.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en för VA-området relevant eftergymnasial utbildning och flera års erfarenhet inom kommunalteknisk VA-verksamhet eller som konsult/entreprenör inom VA.

Du har genom din arbetslivserfarenhet erhållit såväl praktisk kompetens inom VA som skaffat dig god erfarenhet av projekt- och arbetsledning. Har du även erfarenhet av projektering och upphandling är det meriterande.

Som person
Då detta är ett konsultuppdrag krävs att du snabbt kan sätta dig in nya arbetssätt och miljöer. Du är en strukturerad och operativ person som med din trygga personlighet, kommunikativa förmåga och sociala skicklighet skapar mervärde åt organisationen.

Om tjänsten
Omfattning: 100% (ev. möjlighet till deltid)

Tillsättning: snarast

Placering: Stockholm

B-körkort

Vi ser fram emot att höra av dig snarast då vi kommer att intervjua och presentera konsulter löpande för detta uppdrag. Kontakta gärna Niklas Almquist på niklas.almquist@ahexecutives.se om du vill veta mer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Utifrån flera års erfarenhet i ledande positioner har vi skapat en unik och framgångsrik modell. Vår samlade kompetens och processer ligger till grund för utvecklande och lyckade rekryteringar och interimslösningar. AH Executives modellen bygger på insikt och förståelse för våra uppdragsgivares verksamhet och branscher samt kundanpassade processer. Vi på AH Executives har en tydlig vision om hur rekryteringar, interimslösningar och dess processer fortsatt kan vidareutvecklas i interaktion med våra uppdragsgivare. Modellen och våra processer gör det också möjligt att effektivt kvalitetssäkra våra uppdrag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga