ASSA Abloy Opening Solutions Scandinavia · Publicerad 23 nov

PMO Manager till ASSA ABLOY Opening Solutions Scandinavia

Vill du vara med och bygga upp en helt ny PMO-funktion på ett internationellt, världsledande och innovativt bolag där den allra senaste tekniken står i fokus? Är du en trygg, förtroendeingivande och tydlig ledare med förmåga att engagera och inspirera teammedlemmar till att gemensamt leverera träffsäkra och hållbara resultat? Då kan du vara den vi söker!

ASSA ABLOY Opening Solutions Scandinaviagenomgår nu en spännande expansion där nya plattformar kommer att utvecklas och existerande produkter står inför nya krav. Som ett viktigt steg i denna utveckling söker vi nu en PMO Manager som kommer att ansvara för vårt Project Management Office. Det är en riktigt spännande och utmanande roll där du ges möjligheten att vara med och utveckla en ny funktion i en redan etablerad och trygg grundorganisation - en organisation där du dagligen arbetar med att förbättra kunders liv genom ökad säkerhet, trygghet och bekvämlighet. ASSA ABLOY erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och kännetecknas av en prestigelös, föränderlig och dynamisk arbetsmiljö med leverans i fokus.

Arbetsuppgifter

Som chef för PMO-funktionen har du såväl strategiskt som operativt ansvar för att utveckla och initiera effektiva och träffsäkra processer/arbetssätt för projekt- och portföljhantering på ett framgångsrikt sätt. Utöver personalansvar för interna projektledare kommer du även ta ett arbetsledningsansvar för externa projektledare. Då rollen är nyinrättad passar den dig som motiveras av utvecklings- och förbättringsarbete samt har ett starkt driv och en tydlig struktur i ditt sätt att arbeta.

Som PMO Manager rapporterar du till CTO för ASSA ABLOY Opening Solutions Scandinavia. Placeringsort för tjänsten är Stockholm, Göteborg eller Eskilstuna.

Vi söker dig som

Du har relevant akademisk utbildning med en djup teknisk kompetens och gedigen erfarenhet inom elektronik, mjukvara och mekanik. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet som senior projektledare, gärna med tidigare erfarenhet från att driva PMO. Du är en trygg, tydlig och lyhörd ledare som har förmåga att engagera och inspirera dina teammedlemmar att leverera mot uppsatta mål. Vidare krävs att du är leveransorienterad och effektiv med förmåga att prioritera i en miljö med högt arbetstempo och många kontaktytor.

Du har utmärkt kommunikationsförmåga på såväl svenska och engelska. Som person är du handlingskraftig, prestigelös och har en hög integritet.

Kontakt och ansökan

Om du uppfyller kriterierna ovan och tycker att det låter intressant, är du varmt välkommen att skicka in din ansökan via knappen "Submit your application" nedan, dock senast 13/12 2018.

För mer information, vänligen kontakta Emilie Törneman, People Experience, tel.nr: 0767243988.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som medarbetare på ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden kommer du att vara en del av en dynamisk och agil miljö och utveckla innovativa lösningar som gör livet enklare för våra kunder. Som världsledande inom lås- och dörrlösningar använder vi de senaste teknologiska lösningarna för att öppna dörrar till evenemang, utbildning, sjukhus, hem, hotell, flygplatser och företag. På ASSA ABLOY blir du en del av ett snabbväxande företag med många möjligheter.

Vill du vara med och öppna dörrarna till framtiden?"

_Läs mer om verksamheten på www.assaabloyopeningsolutions.... ___
+ Läs mer om företaget