AcadeMedia AB · Publicerad Idag 08:03

Nu söker vi en löneadministratör till AcadeMedia till ett konsultuppdrag via oss på Wise Professionals. Uppdraget är på heltid, med start så snart som möjligt och 6 månader framåt. Efter avslutat uppdrag finns eventuell möjlighet till anställning direkt hos kunden.

Ditt uppdrag

Academedia AB är Sveriges största utbildningsföretag och är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

I rollen som löneadministratör kommer du sitta i öppet kontorslandskap på huvudkontoret mitt i centrala Stockholm. Löneavdelningen är uppdelad i tre grupper; en systemgrupp på fem personer, en supportgrupp på tio personer och en administratörsgrupp på åtta personer. Du hör till den sistnämnda gruppen och rapporterar till gruppchefen.

Du kommer tillsammans med dina kollegor administrera omkring 13 000 löner per månad, både tjänstemän och kollektivlöner (fyra olika kollektivavtal), fördelat på 51 bolag. Lönerna administreras i HR plus 8. Ni jobbar helt processbaserat och samarbetar kring löneprocessen. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Lönekontroller och korrigeringar
  • Hantering av inkommande ärenden från ärendehanteringssystemet
  • Skulder, införslar
  • Ferie- och uppehållslönefrågor
  • Behörigheter och organisationsträd i systemen
  • Schema
  • Förvärv av små och stora bolag (förskolor och skolor)
  • Omorganisationer (minst fyra om året)
  • Semesteromställningar (flera semesterår)
  • Tester vid versionsuppgraderingar i systemet
Din bakgrund

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av att arbeta med lön och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har god kompetens inom löneområdet och erfarenhet att tolka och arbeta med olika kollektivavtal. Eftergymnasial utbildning inom lön är meriterande. Har du tidigare arbetat i HR plus 8 eller med tidsrapporteringssystemet Medvind är det meriterande men inget krav.

För detta uppdrag lägger vi störst vikt vid din personlighet. För att lyckas i rollen bör du vara såväl självgående som samarbetsorienterad. Du trivs som bäst i ett högt tempo och en föränderlig miljö. Du har ett positivt synsätt, ser lösningar istället för problem, och tänker "kul!" när du ställs inför nya utmaningar.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johan Fernström (johan.fernstrom@wise.se och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
21 juni 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga