AcadeMedia · Publicerad 15 feb

Arbetsuppgifter

Som koordinator/inköpare på AcadeMedia hjälper du verksamheten med bl.a operativa inköp, svarar på frågor kring avtal, därtill kommer du få ansvar för ett antal leverantörsavtal. Genom tät kommunikation med verksamheten får du kunskap kring verksamhetens behov och du blir en person som man gärna kontaktar vid inköpsbehov och leverantörsbesvär. Du blir koncernens "first line support" för inköpsfrågor. Arbetsuppgifterna är:
  • Du kommer att hantera/koordinera förfrågningar och offertanalyser.
  • Genomföra spendanalyser.
  • Vara delaktig i inköpsfrågor.
  • Ansvara för vårt inköpsverktyg (molntjänst).
  • Ansvara för leverantörsavtal motsvarande ca 20milj.
  • Vara en nyckelperson för verksamheten i inköpsfrågor
Yrkesmässig erfarenhet
  • Erfarenhet av inköpsarbete.
  • Van användare av Excel och PowerPoint.
  • Vana att anpassa budskap efter mottagare.
Som person är du:

Som person är du utåtriktad, driven och prestigelös. Skallkrav är att du snabb och serviceminded. Du måste kunna hantera flera ärenden samtidigt och göra korrekta prioriteringar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en person med stark drivkraft, som tar egna initiativ och slutför projekt. Du är noggrann och tycker om att arbeta med människor och data.

Tjänsten är på heltid och med placering i centrala Stockholm. Du kommer att ingå i koncernens kundorienterade inköpsgrupp. Provanställning med start omgående. Skicka ansökan senast den 22 februari, löpande urval, till: fredrik.gnosspelius@academedia.se. För frågor kontakta Fredrik Gnosspelius: 0733-200 782.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Med cirka 15 000 medarbetare är AcadeMedia en av norra Europas största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan, från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, med ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Varje dag hjälper vi 140 000 barn, elever och vuxna deltagare att utvecklas och nå sina mål. Vi letar efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på academedia.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler jobb från AcadeMedia tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga