Academic Work · Publicerad 7 juli 2021

Vad gör du den 30 augusti? Nu har du chans att få delta i vårt genomarbetade onboarding program med målet att bli vår nästa säljande Konsultchef. Vårt mål är att tillsätta tjänsten innan midsommar för att sedan inleda anställningen efter sommaren.

Information om uppdraget

Hos Agila bidrar du till att göra skillnad, för varje bokning du skapar hjälper du samhället med kompetens där den behövs som bäst. Dessutom blir du deras ansikte utåt och får representera ett bolag som sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och som flera gånger blivit utsedd till gasellföretag av Dagens Industri. De är övertygade om att framgång börjar med engagemang hos deras medarbetare.

Du erbjuds
 • Bra förmåner så som friskvårdbidrag, pension etc.
 • Härlig och trevlig arbetsplats där du har roligt med dina kollegor
 • Utvecklingsmöjligheter för rätt person
Arbetsuppgifter

Vi är övertygade om att framgång börjar med engagemang hos våra medarbetare. Som Konsultchef ingår du i ett team där du ständigt utmanas att bli bättre och där du är med och driver pågående utveckling. Hur du planerar dina arbetsdagar är mycket upp till dig, även om det självklart sker med stöd i form av ditt team, riktlinjer och system. Du kan likna det vid att driva ditt eget företag i företaget. Du bygger och utvecklar dina egna konsult- och kundrelationer. Inledningsvis handlar det mycket om att skapa nya kontakter och bygga upp relationer. Därefter att vårda långsiktiga relationer och fördjupa samarbeten.

Vi söker dig som

Vill arbeta som en samarbetspartner till både våra konsulter och kunder. Vi ser att du är en person som pushar dig själv att nå längre, för att du vet att det lönar sig. Du ska vara en person som lockas av att själv sätta ramarna för din arbetsdag och dina resultat.

Du har en utbildning inom HR, sälj, ekonomi, entreprenörskap eller likartat. Alternativt har du några års arbetslivserfarenhet inom försäljning, research eller liknande. Har du arbetat inom bemanningsbranschen är det ett plus men inget krav. Du ska ha goda kunskaper i svenska eftersom det behövs för att du ska kunna utföra dina dagliga arbetsuppgifter.
Dina personliga egenskaper är det som främst avgör om du kommer lyckas och trivas som konsultchef.

Som person är du:
 • Orädd och vågar utmana dig själv
 • Målfokuserad och är beredd att kämpa för att komma dit du vill
 • Har ett intresse för att göra affärer och etablera goda relationer med dina konsulter och kunder
 • Bra på att lyssna och förstå andra människor
 • Har koll på dina styrkor samtidigt som du är ödmjuk inför dina utvecklingsområden
Övrig information
 • Start: efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Agilas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Agila är ett kvalificerat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar inom vård och omsorg. Med hjälp av företagets kunnande och marknadens skickligaste konsulter bistår de sina kunder med resurser vid låg ordinarie bemanning. Agilas huvudkontor ligger på söder i Stockholm men verksamheten är rikstäckande i både Sverige och Norge. Idag samarbetar de med i stort sett alla Sveriges och Norges kommuner och regioner samt ett stort antal privata vårdgivare i båda länderna.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga