Academic Work · Publicerad 8 okt 2021

Är du intresserad av kundrelationer och försäljning? Vill du representera ett marknadsledande och innovativt globalt företag med unika och framtidssäkra lösningar? Vill du vara med och skapa ett nytt och starkt skandinaviskt team? Då kan tjänsten som Inside Sales & Customer Success Agent vara rätt för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för KONEs räkning en Inside Sales & Customer Success Agent på heltid för fast anställning i KONE. KONE Scandinavia genomgår en spännande utveckling och vill stärka sin kundservice genom att anställa tre nya kollegor till ett nystartat säljteam. Du kommer att ingå i ett tight skandinaviskt team som arbetar med att utöka affären med befintliga kunder, både genom inkommande leads och kampanjer samt genom uppsökande försäljning. Du får här chansen att självständigt utveckla och utöka befintliga kundrelationer och dessutom ta en aktiv roll i skapa ett starkt säljteam där ni peppar, stöttar och utvecklar varandra.

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet.

Förutom en konkurrenskraftig fast lön och bonus, kollektivavtal, mattillägg, friskvårdsbidrag och förmånsportal, erbjuder KONE även godautvecklingsmöjligheteri bolaget, såväl inom den svenska/norska/danska/Skandinaviska organisationen och internationellt. Placeringsorter är Kista, men det kan även vara möjligt att utgå från Malmö, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn.

Arbetsuppgifter

Som Inside Sales & Customers Success Agent kommer du bland annat:
 • Utföra kundvårdande aktiviteter såsom mail, telefonsamtal och kontinuerliga avstämningar med befintliga kunder.
 • Jobba med försäljning mot befintliga kunder över telefon. Du kommer att arbeta proaktivt och effektivt med försäljning av bland annat uppgraderingar och avtalsförlängningar.
 • Utföra leadskvalificering samt viss nykundsförsäljning.
 • Bidra med idéer till kundvård och utföra dessa.
Du kommer att få en gedigen introduktion och upplärning av din teamleader för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att ta dig an arbetet.

Vi söker dig som
 • Har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete med telefon som främsta arbetsverktyg.
 • Förstår vikten av bra kundservice och hålla en hög servicenivå.
 • Gillar att vinna med kunden och arbeta utefter uppsatta mål.
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Meriterande:
 • Erfarenhet av CRM-system eller liknande.
 • Erfarenhet av försäljning.
 • Kunskaper i norska och/eller danska.
Vi söker enengagerad, självgående, ansvarsfull och organiserad person som gillar att hitta bra lösningar för kund. I arbetet ingår många kundkontakter, varför du behöver vara serviceinriktad och kunna samarbeta och kommunicera på ett positivt och naturligt sätt. Avslutningsvis tar du stort eget ansvar, både när det kommer till egna mål men också till att bidra med positiv energi till teamet. Du delar KONEs grundläggande värderingar; Care, Customer, Collaboration och Courage. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och ett stort intresse för arbetsuppgifterna.

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONES önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vid frågor om tjänsten eller din ansökan, kontakta rekryteringsspecialist Maja Cramne på maja.cramne@academicwork.se. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.
Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KONEsuppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019omsatte KONE10miljarder euro och hade vid årets slut precis över60000 medarbetare.KONEsB-aktier är noterade på NASDAQ OMXHelsinkii Finland.Läsmerpåwww.kone.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga