Academic Work · Publicerad 4 maj 2021

Arbetar du inom IT och support och drivs av att arbeta med engagerade kollegor och vill in i ett spännande tekniktungt bolag? Då är detta tjänsten för dig. Vi söker nu en supporttekniker till vår kund i Täby. Vår kund verkar inom elektronikbranschen och har flera år i rad blivit utsedd till en av de bolagen som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter via Karriärföretagen. Vill du vara med och förbättra den interna IT-avdelningen nationellt som globalt? Läs vidare!

Information om uppdraget

I rollen som supporttekniker ansvarar du främst för att erbjuda teknisk support till företagets anställda i Täby men även till utlandskontoren. Dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen lokal IT-support, där ärendena kommer in från slutanvändarna via ärendehantering, telefon eller direktkontakt.

Du felsöker, löser olika behörighets- och kontohanteringsfrågor samt hanterar ärenden kopplat till applikationer och system som Office 365, AD, Web, telefoni, integrationer, skrivare, enklare felsökning av nätverk samt hårdvara. Vidare installerar du PC:s och applikationer, konfigurerar och anpassar hård- och mjukvara samt genomför felsökning vid behov. Du hanterar även nybeställningar av hårdvara som datorer och tillbehör, det kan även innebära viss onboarding för nyanställda. Du sköter även om teknik i våra konferensrum.

Du ingår i företagets interna IT-avdelning som består av ca sex personer.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du arbetar bland annat med:
  • Felsökning
  • Hanterar interna IT-ärenden
  • On-boarding för interna
  • Teknik kopplat till kontoret
Vi söker dig som
  • Har minst några års erfarenhet av en liknande roll, exempelvis som IT-support eller supporttekniker
  • Stort intresse för IT och teknik
  • Goda kunskaper i PC, Windows, Office 365, AD, behörigheter, gör detta synligt i din ansökan
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Meriterande är:

* Arbetat med Azure administration

Vi söker dig som är serviceminded och har ett stort intresse för IT & teknik. Vi ser att du är självgående och sätter ett stort värde i att leverera kvalitativ support till medarbetarna. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete. Vidare är du prestigelös och du har en god kommunikativ förmåga.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga