Academic Work · Publicerad 23 sept 2021

Tog du just examen och vill säkra upp ditt första heltidsjobb inom byggbranschen? Har du kanske till och med hunnit med en första erfarenhet som exempelvis projektingenjör och söker nu en arbetsgivare där du med ditt höga driv och engagemang kan utvecklas och växa långsiktigt? Här finns chansen att komma in på ett växande bolag med lång historia av anläggningsarbete. Är du en problemlösare med drivkraft att utvecklas samtidigt som du har ett öga för detaljer? Då är du den vi söker till tjänsten som Projektingenjör hos vår kund. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Projektingenjör med start omgående (med respekt för eventuell uppsägningstid).

Vår kund är idag ett av Sveriges äldsta mark- och anläggningsföretag. De utför allt ifrån komplicerade totalentreprenader med betongarbeten, grundläggning, bergsprängning, schaktarbeten, spårarbeten och tunnelarbeten, till mindre entreprenader med kabelarbeten, markplanering och byggnadsarbeten.

Vår kunds affärsidé är att vara en ledande och hållbar samhällsbyggare som tillhandahåller mark-/anläggning- samt byggnadsarbeten av hög kvalité.

Vår kund växer och söker nu dig som vill vara med på deras resa och utvecklas långsiktigt hos dem där du ser fram emot att trivas på ett företag med familjär atmosfär och nära till skratt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och startas av en 6 månaders lång provanställning som sedan går över till en fast anställning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör kommer du att stötta upp i vår kunds projekt i Stockholm. Du kommer arbeta i ett tätt samarbete med arbetsledare och platschef där ni tillsammans kommer att ta fram olika administrativa underlag för projekt.

I rollen som Projektingenjör kommer du att arbeta i större projekt för att kontrollera och dokumentera företagets kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Ute på projekt kommer både din analytiska och kommunikativa sida till nytta då du håller en god och mycket tät kontakt med allt från yrkesarbetare till kunder och underentreprenörer.

Du kommer till exempel att:
 • Stötta platschef i den administrativa delen av projektet
 • Skapa fakturaunderlag
 • Hjälpa till att läsa samt tolka kontrakt
 • Göra projektuppföljningar gällande ekonomi och tid
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta administrativt samt har en god ordningsförmåga. Du bör även ha ett stort intresse och driv att på sikt växa vidare inom företaget. Vår kund erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas inom rollen och om du har rätt inställning till tjänsten är förutsättningarna positiva att på sikt växa vidare till roller som exempelvis Entreprenadingenjör - en karriärsväg som en hel del tidigare Academic Work-anställda tagit sedan de efter ca 12 månader som konsult direktanställts hos vår kund.

Vi söker dig som
 • Är utbildad högskoleingenjör inom bygg/anläggning eller innehar annan relevant ingenjörsutbildning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då detta krävs vid dokumentation samt i kontakt med kunder och kollegor
 • Innehar B-körkort
Det är meriterande om du...

* Har arbetslivserfarenhet från att jobbat som projektingenjör inom mark- och anläggningsbranschen

Som person är du en problemlösare som kommer med egna initiativ och vågar kasta sig ut i nya utmaningar. Du har ett öga för detaljer och ordning då du kommer att ha ett stort ansvar med dokumentation och avtal. För att passa in i rollen bör du trivas med att jobba självständigt samt vara mycket kommunikativ då du kommer hålla kontakten med allt från yrkesarbetare till kunder och underentreprenörer.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, löpande
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga