Academic Work · Publicerad 5 nov 2021

Är du nyexaminerad eller kanske har något års erfarenhet från industrin och vill påbörja din karriär inom underhållsutveckling och Asset Management? Då är detta tjänsten för dig! Nu söker vi en driven och tekniskt intresserad medarbetare till vår kund Midroc som ska vara med i flera spännande projekt mot fordonsindustrin. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

I rollen som underhållsingenjör kommer du både vara en del av ett projektteam hos deras men främst ha ett stort och tryggt team hos Midroc om ca. 25 personer. Du kommer sitta ute hos kund såväl som inhouse hos Midroc och arbeta med att bland annat utveckla ett förbyggande underhållsprogram för kundens produktionsutrustningar, säkerställa att den tekniska dokumentation håller rätt kvalitet och medverka i förbättringsarbete kring befintlig produktion med fokus på underhållsrelaterade frågor.

Du kommer även att medverka i kommande investeringsprojekt där du representerar underhållsorganisationen och har ett ansvar att säkerställa att utrustningarna har en hög driftsäkerhet.

Du kommer även att säkerställa produktionsutrustningarnas kvalité och produktionskapacitet genom att löpande arbeta med underhållsrelaterade arbetsuppgifter för att förbättra både produktionen och tillgängligheten.

Du erbjuds

För rätt person kan du gå hur långt som helst - det är ditt driv och engagemang som sätter gränsen. Midroc Project Management tillsammans med dotterbolaget Idhammar är i särklass den ledande tjänsteleverantören inom underhållutveckling i Sverige. I och med att du kommer vara en del av två team samtidigt finns det mycket kunskap och stöttning att hämta för dig som är nyexaminerad, och för dig som har erfarenhet med dig kommer du ha möjlighet att inte bara påverka ditt arbete utan också utveckla dig själv både kompetensmässigt såväl som personligt.

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Planera, bereda, förbättra och utveckla underhållet för att uppnå en effektiv produktion
  • Medverka i investeringsprojekt för att säkerställa underhållets intressen genom hela projektet, från kravställning till driftsättning
Vi söker dig som
  • Du är högskoleingenjör eller civilingenjör inom maskinteknik eller annan likvärdig inriktning, alternativt har förvärvat kunskapen kring underhåll eller inom industri genom relevant erfarenhet
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används dagligen i arbetet
Det anses mycket meriterande om du som nyexaminerad har arbetat i en industribaserad roll sedan innan, men är inget krav för tjänsten.

Som person är du framförallt driven och lösningsorienterad. För att du ska trivas i denna roll tror vi att du är duktig på att samarbeta med olika typer av människor och förstår att struktur och noggrannhet i både ditt och andras arbete är av största vikt. Vidare tror vi att du är utåtriktad, flexibel och prestigelös med en vilja att utvecklas!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
  • Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Placering: Främst Solna men arbete på annan ort kan också ingå i rollen.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga