Academic Work · Publicerad 19 nov 2021

Har du precis tagit din examen eller är du en utvecklare i början av din karriär? Vitec Nordman är i en tillväxtfas som du nu har möjlighet att hänga med på. Som utvecklare kommer du få lära dig det nya ramverket Flutter och arbeta med en helt ny plattform. Sök idag då behovet är omgående!

Information om uppdraget

Vitec Nordman levererar säljstödssystem och artikelinformation till dagligvaruhandels säljkår och säljbolag. Idag är de ledande i Norden som CRM-leverantör för företag med mobila säljare i Norden. Idag använder fler än 100 kunder runt om i Norden deras egenutvecklade CRM-system. Några exempel på kunderna de samarbetar med idag är Barilla, OLW, Orkla Foods, Estrella, L'Oréal, Colgate, Santa Maria, Kronfågel och Guldfågeln.

Du erbjuds
 • En familjär arbetsplats men mycket ansvar redan från start i din karriär
 • Stora utvecklingsmöjligheter tillsammans med ett bolag med tillväxtambitioner
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med teamet på fyra personer kommer du att vara med i utvecklingen av en ny plattform som ska utvecklas och implementeras med hjälp av Flutter (Google). Du arbetar agilt med testdriven utveckling (TDD).

Du kommer att vara med ett Proof of concept projekt, och därför finns det stort utrymme för innovationer och out of the box idéer. Generellt föredrar vi anpassning till förändringframför att följa en plan, och det här projektet är inget undantag. Teamet har tillgång till Produktchefen, supportteamet och expert-användare vid behov och vi värdesätter individer och interaktionermer än processer och verktyg.

Vi söker dig som
 • Har en dokumenterad akademisk utbildning, meriterande inom IT.
 • Har grundläggande kunskaper inom objektorienterad programmering som t.ex. Kotlin, Objective C, Swift, C#, Typescript eller Dart.
 • Talar och skriver flytande på svenska då kommunikationen huvudsakligen sker på svenska
Personliga kompetenser vi letar efter är:
 • Samarbetsförmåga
 • Problemlösande
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering
 • Placering: Bromma, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vitec Nordmans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vitec Nordman Vitec Nordman AB är ett företag som levererar säljstödssystem och artikelinformation (tidigare kallat VCD) till dagligvaruhandelns säljkårer och säljbolag. De är ledande CRM-leverantör för företag med mobila säljare inom Norden. Vi har vår bas i Stockholm, Bromma men har även ett kontor i Piteå. Vi har idag över 100 kunder som har Argus-CRM idag i varierande storlek, från marknadsledande företag till några mindre aktörer. Våra kunder finns i hela Norden. Vi på Nordman & Co sysselsätter idag 15 personer och omsätter i år ca 22 miljoner. Vi äger systemen och styr utvecklingen av Argus-CRM och VCD tillsammans med våra kunder, för våra kunder, med fokus på användarvänlighet. Några av de kunder vi har idag är Barilla, Beiersdorf, OLW, Orkla Foods, Estrella, L'Oréal, Colgate, Santa Maria, Kronfågel, Guldfågeln och Kavli.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga