Academic Work · Publicerad 25 feb 2021

Som konsult inom ärendehantering hos TietoEVRY möter du en varierande vardag. Här träffar du dina kunder regelbundet och varvar denna sociala roll med arbete från TietoEVRYs egna kontor i Värtahamnen. Härifrån görs research och förbereds presentationer tillsammans med dina teamkollegor, allt för att på bästa sätt kunna hjälpa just dina kunder ett steg längre mot en digitaliserad informationshantering. Ditt nästa karriärsteg? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en konsult inom ärendehantering till TietoEVRYs Public 360 team som fokuserar på smartare administration och bättre medborgartjänster inom offentlig sektor. I denna konsultativa och rådgivande roll arbetar du tillsammans med bl.a. projektledare och utvecklare med att hjälpa företag inom offentlig sektor att digitalisera sin informations- och dokumenthantering genom systemet Public 360°. Du kommer till en avdelning med mycket på gång och som präglas av en framåtanda och ett fartfyllt tempo.

Du erbjuds
 • En arbetsplats med stora ambitioner där du får arbeta med moderna lösningar och kompetenta kollegor
 • En komplex roll där vi erbjuder en långsiktig kompetensutveckling anpassad efter dina behov
 • Att vara ansvarig för att leda kunden genom deras digitaliseringsresa och introducera dem för TietoEVRYs tjänst Public 360
 • En anställning hos TietoEVRY efter 6 månaders arbete som konsult via Academic Work
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som konsult inom ärendehantering kommer du arbeta som konsult med att utveckla TietoEVRYs kunders verksamhetsprocesser och driva förändringsprojekt där dokument- och ärendehantering är en kärnfråga. Många gånger är kunderna på väg att fullt ut gå över från analog till digital informationshantering och behöver ditt stöd i denna känsliga process. Du kommer att få komplexa utmaningar som innefattar frågeställningar kring såväl organisation, verksamhetsprocesser och roller samt information och styrmodeller. Du kommer tillsammans med övriga kollegor arbeta med att ständigt utveckla Tietos kunderbjudande.

Du kommer till exempel att:
 • Analysera och utveckla kunders processer med fokus på informationshantering, processkartläggning och processutveckling och krav
 • Omsätta kundens processer till lösningar i eller kring Public 360°
 • Tillsammans med teamet utveckla befintliga affärer och ta fram förslag och planer på hur kunder kan maximera sin nytta av investeringen i Public 360°
 • Hålla i utbildningar i Public 360° samt kunna demonstrera Public 360° och dess moduler
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av ett arbete som konsult alternativt av arbete i offentlig sektor och nu söker en bred och varierad roll med stort ansvar.

Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har minst tre års erfarenhet av att arbeta med eller inom offentlig sektor från relevant område. Vi ser att du arbetat i en liknande roll som konsult, alternativt inom offentlig sektor; till exempel som mötessekreterare, registrator eller handläggare
 • Har professionell kunskap i svenska och goda kunskaper i engelska då båda språken används i rollen
 • Har ett grundläggande intresse för verksamhetsutveckling genom digitalisering och teknik
Det är meriterande om du tidigare kommit i kontakt med ärendehanteringssystem inom offentlig sektor men inget krav för tjänsten.

I den här rekryteringsprocessen ställer vi höga krav på din ansökan. Sök därför tjänsten med ett CV och personligt brev där du motiverar tydligt ditt intresse för rollen.

Som person

Är du flexibel och kan med lätthet skifta fokus mellan dina olika ansvarsområden. Du trivs i en självgående roll där du ges stort utrymme att själv planera dina dagar och driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt. Då rollen är rådgivande till sin karaktär är du orädd i bemärkelsen att du vågar utmana kunder och presentera nytänkande idéer och lösningsförslag. Du har många kontaktytor internt på avdelningen samt externt hos kunder, vilket gör att din förmåga att skapa goda samarbeten blir avgörande för att lyckas i denna roll. Självklart ser vi att du har en positiv inställning och en entusiasm och energi som smittar!

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Omfattning: 6 månaders arbete som anställd hos Academic Work, därefter en anställning hos TietoEVRY
 • Placering: Värtahamen
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga