Academic Work · Publicerad 24 sept 2021

Är du student i slutet av din utbildning eller har du precis tagit en examen inom maskinteknik? Vill du jobba på ett innovativt företag inom förnyelsebar energi där det gröna fokuset genomsyrar organisationen? Vi på Academic Work söker nu dig som vill vara med på en spännande resa och bidra till framtidens hållbara energikonsumtion. Urval sker löpande, så sök redan idag!

Information om uppdraget

H&O Development är det lilla specialistföretaget som är fokuserade på grön omställning av industri och energisektorn. Företagets innovation möjliggör en effektivisering av lagringen av energi från sol och vindkraft med en högre nyttoeffekt än vad som tidigare kunnat erbjudits. Kärnan i deras verksamhet är konsulttjänster, projektutveckling samt egen produktutveckling som möter FNs klimatmål. Till deras egna produktutveckling söker de nu en mekanikkonstruktör som arbetar i deras projekt GK. Projektet är i en tidig fas och arbetar med att utveckla kopplingen mellan kraftkälla och generator. De är idag ett litet och sammansvetsat team med placering i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att delta vid framtagning av mekanisk design/konstruktion för framtidens kraftgenerering. Mer konkret kommer du att:
 • Ta fram tekniska koncept och principer inom ditt område.
 • Välja ut lämpliga maskinelement till konstruktion.
 • Ta fram hållfasthetsberäkningar av mekanisk konstruktion.
 • Arbeta med mekaniska beräkningar av fjäderupphängning.
Vi söker dig som
 • Är i slutet av din utbildning alternativt nyligen tagit en examen inom Maskinteknik.
 • Har kunskap inom hållfasthetsberäkningar samt utförandet av dessa.
 • Har erfarenhet av arbete i programmet Solidworks.
 • Flytande i svenska eller engelska i tal och skrift.
Meriterande

* Det är meriterande men inget krav med körkort.

Som person har du ett stort driv att utveckla dig själv och din karriär. Samtidigt ser vi att det är avgörande att du har god samarbetsförmåga att lätt knyta kontakter med andra. Du är även självgående med en förmåga att lösa de problem som du ställs inför. Du har en god struktur i ditt arbete samt tar stort ansvar för de uppgifter du tar dig an.

Övrig information
 • Start: Omgående, , uppdraget sträcker sig till en början på 6 månader men med goda chanser till ett långsiktigt uppdrag.
 • Omfattning: Heltid, alternativt deltid om du idag studerar.
 • Placering: Stockholm, idag arbetar de till stor del digitalt.
Detta är ett konsultuppdrag via Academic Work och H&O:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga