Academic Work · Publicerad 4 mars 2021

Nu söker vi en samordnande arbetsledare som vill vara del av ett stort och roligt projekt i Stockholm! Har du erfarenhet av installation av el, VVS eller ventilation? Skicka in din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Information om uppdraget

Företaget har just nu ett pågående projekt om 80 000 kvadratmeter och söker därför fler medarbetare. Företaget fokuserar mestadels på stora lager och just nu behöver de förstärka styrkan som kommer att arbeta i Rosersberg i Stockholm. De är öppna för att du som söker bor utanför Stockholm så länge du kan vara på plats -5 dagar i veckan (-4 övernattningar). Det vanligaste är då att man gör 40 timmar mellan måndag och torsdag lunch för att sedan ta helg. Förskjuten arbetsvecka är vanligt.

Hos företaget möts du av en härlig stämning inom arbetslaget, där du nu har möjlighet att bli en del av teamet i rollen som Samordnare/arbetsledare. Du får, utöver möjligheten att vara med på ett stort och spännande projekt, chansen att arbeta tillsammans med ett företag som tar arbetsmiljö på väldigt stort allvar. Företaget har bland annat varit nominerade till Årets tillväxtföretag och ser ljust på framtiden. Du kommer få en introduktion i form av en genomgång av projektet och kontaktpersonerna, efter det förväntas du vara redo att köra igång! Du rapporterar till platschefen som är en senior kollega och uppskattad chef av många andra. Han har varit med vid flera stora byggen tidigare och finns till hands för stöttning.

Tjänsten är en visstidsanställning om 6 månader med goda chanser till förlängning. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en samordnare/arbetsledare med fokus på installationer. Du kommer vara med vid installationerna som genomförs under projektets gång och säkerställa att de utförs enligt riktlinjer. I arbetsuppgifterna förekommer även en del dokumentation och signering kopplat till projektet. Som samordnare/arbetsledare hos TA Byggproduktion kommer du att vara spindeln i nätet och ha en viktig roll för projektet.

Du kommer bland annat:
 • Ha en dialog med underentreprenörer, främst inom el, VVS och ventilation
 • Leda och fördela arbetet kopplat till alla olika installationer (utan personalansvar)
 • Säkerställa att arbetet flyter på enligt tidsplan
Vi söker dig som
 • Arbetslivserfarenhet från byggen och en förståelse för arbetet
 • Har erfarenhet från installation av el, VVS eller ventilation
 • Har B-körkort samt egen bil
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då detta förekommer hos våra kunder
Det är meriterande om du har:
* Erfarenhet som arbetsledare

Övrig information
 • Start: Omgående, t.o.m. årsskiftet 2021/2022
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Företaget erbjuder industrier, fastighetsförvaltare och offentlig förvaltning, kostnadseffektiva och kundanpassade ny-,till- och ombyggnader inom givna tids- och kostnadsramar. Detta gör de med kunnande, erfarenhet, flexibilitet, kreativitet, lyhördhet och servicefokuserad omtanke om kunden.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga