Academic Work · Publicerad 1 apr 2021

Har du flerårig erfarenhet av att arbeta i inbyggda system? Har du även erfarenhet inom C, javascript, HTML och CSS? Just nu söker Atlas Copco en ny embedded kollega till ett spännande projekt där du erbjuds arbeta självständigt och problemlösande!

Information om uppdraget

Just nu arbetar en del av Atlas Copco med ett spännande projekt där man har tagit fram en prototyp på en luftmutter-maskin som ska vara behjälplig för att arbeta med bildäck på ett smidigare sätt. Man har gjort den portabel och mer flexibel men har under projektets gång stött på några problem - en showstopper som drabbar leveranstiden av produkten. Således söker gänget på Atlas nu förstärkning till teamet som har arbetserfarenhet från att ha arbetat i inbyggda system och som tillsammans med teamet kan hjälpa dem att bygga vidare på produkten så att den kan nå ut till kunder.

Tryck på play nedan för att höra mer om Atlas Copco:

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Atlas Copco. Uppdraget kommer att vara på 7 månader fram.

Arbetsuppgifter

Feedbacken för prototypen från den första leveransen till fälttestet har varit goda, dock så har Atlas ett problem som måste lösas innan de kan gå vidare till Selective Sales.

I rollen som embedded konsult kommer du att fokusera på den här produkten som man ser har god framtidsvy bland företag som behöver dra åt skruvar eller muttrar utanför fabriken, bland annat vindkraftverk. Du kommer att få arbeta problemlösande med denna luftmutter-maskin och hjälpa till att lösa problemen som uppstått och att driva projektet framåt. Man vill att den ska kunna kopplas till mobiltelefonen så att man ska kunna hämta data direkt därifrån. Man ska alltså använda mobiltelefonen för att konfigurera och hämta resultat.

Planen är att så snart som möjligt fixa show stoppern för att sedan få ut produkten till fler kunder. När den installerade basen ökar kommer kvalitetsärenden att öka, och det är bland annat vad som måste lösas. Vi söker därför dig som är självgående och snabbt kan komma in i dessa arbetsuppgifter och det är av stor vikt att man har flera års erfarenhet av att arbeta med inbyggda system.

Vi söker dig som
  • Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där man abetat med inbyggda system - vilket ska framgå i din ansökan!
  • Mycket goda erfarenheter inom C, Javascript, HTML och CSS.
  • Kan merga en större kodbas till master
Vi söker dig som är drivande i att lösa problem, snabblärd och självgående. Varför vi söker efter en person med gedigen erfarenhet är för att man förväntas kliva in relativt självgående i detta projekt, det krävs utöver det att man är initiativtagande och har ett optimistiskt tänkande.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Sju månader
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Stockholm, Sickla
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atlas Copcos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Atlas Copco is an industrial group with world-leading positions in compressors, expanders and air treatment systems, construction and mining equipment, power tools and assembly systems. With innovative products and services, Atlas Copco delivers solutions for sustainable productivity. The company was founded in 1873, is based in Stockholm, Sweden, and has a global reach spanning about 180 countries. Principal product development and manufacturing units are located in Sweden, France and Japan.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga