Academic Work · Publicerad 9 juni 2021

Känner du ett genuint intresse för att leverera god service och hjälpa kunder utvecklas inom den senaste tekniken? Är du nyfiken och vill ständigt lära dig nya saker för att höja din kompetens? Vill vara med och göra skillnad på riktigt? Då kan du vara Siemens nya stjärntillskott! Du kommer utvecklas till att bli en av de mest kunniga inom deras system och hantera alltifrån konstruktion, programmering och avprovning till driftsättning.

Information om uppdraget

Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalitet i mer än 170 år. Företaget är verksamt världen över och har i Sverige cirka 4 100 medarbetare på ett 40-tal orter.

De ligger i framkant på marknaden när det gäller produktutveckling och digitalisering och jobbar med flertalet stora kunder inom olika branscher, tex sjukhus, universitet, läkemedelsindustrin, flygplatser, gallerior, stora fastighetsägare och industrier.

Nu erbjuder Siemens dig möjligheten att utvecklas och utmanas tillsammans med dem på deras kontor i Stockholm. Du välkomnas in i en stor grupp med breda kunskaper, bestående av tekniker, projektledare och säljare, med Björn som din närmsta chef. Han är mån om att hans medarbetare ska lyckas och visar tydligt att han bryr sig.

Du erbjuds

Siemens gör skillnad för sina kunder och vår planet och värdesätter varje individs olikheter och möjlighet till utveckling. De erbjuder en flexibel arbetsplats med en hög grad av frihet och ansvar över sin egen vardag.
Utöver det erbjuds du också:
  • Ett ordentligt introduktionsprogram som innehåller utbildning, mentorskap och vägledning
  • Förmåner så som friskvårdspaket, arbetstidsförkortning, tjänstebil m.fl.
  • En konkurrenskraftig lön
  • Stor utvecklingspotential på sikt inom företaget
Arbetsuppgifter

Som brandlarmsingenjör jobbar du främst i projekt med fokus på idrifttagning av nya brandlarmssystem i större fastigheter samt utökning av befintliga. Du är med och utvecklar äldre system för att säkra drift samt att spara energi. Dagarna är varierande där du ena dagen är på kontoret för att planera och projektera med dina kollegor och nästa dag är ute hos våra kunder för att serva samt driftsätta systemen. I en del av projekten ansvarar du själv för det tekniska genomförandet och i vissa ingår du som en av resurserna i ett större team. Du är med och utvecklar vårt sätt att arbeta och nyttja nya funktioner genom att jobba med olika fjärrlösningar eller fjärruppkopplingar för att öka flexibiliteten.

Vi söker dig som

Har en högskoleutbildning inom elteknik eller något annat relevant område

Har goda IT- och nätverkskunskaper

Har ett intresse för larm och gärna vill utvecklas inom detta

Kan göra sig förstådd på svenska då det krävs i kommunikationen med kunder

Har körkort (B)

De personliga egenskaperna som kommer gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen är:

Strukturerad

Initiativtagande

Ansvarstagande

God sammarbetsförmåga

Övrig information
  • Start: Efter sommaren
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Siemens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Om du får tjänsten kommer du att bli anställd direkt hos Siemens.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. De erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Tillsammans är de ca 372 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga