Academic Work · Publicerad 11 maj 2021

Bostadsrätter, kontors- och fabrikslokaler. Alla dessa är fastighetstyper som ADR Fastigheter äger och förvaltar i Stockholm, Småland och Sundsvall. Nu söker vi en Teknisk förvaltare som vill vara med på en spännande resa hos ett snabbfotat bolag. Välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

ADR Fastigheter är ett bolag som tillhör en större koncern vid namn KTI Sverige som har funnits i Stockholm i mer än 30 år och utgörs av ca 50 dotterbolag. ADR äger och förvaltar fastigheter i bland annat Stockholmsområdet, Småland och västra Norrland där fastighetsinnehaven uppgår i över 135 000 kvm med över 40 fastigheter. Det pågår ständigt ett sourcingarbete där man undersöker nya möjligheter till förvärv men även byggnationer.

ADR Fastigheter och KTI Sverige delar lokaler i Kallhäll, där 40 medarbetare jobbar på olika avdelningar. På kontoret har man en öppen stämning med högt i tak och det som förenar medarbetarna är att alla brinner för verksamheten och att nå resultat. Om du trivs med korta beslutsvägar och när medarbetarna får ha stort inflytande kommer du trivas på ADR Fastigheter.

I rollen kommer du att arbeta närmast bolagets VD och Verksamhetschef, men även ha fler interna samt externa kontaktytor.

Arbetsuppgifter

Som teknisk förvaltare är du ADRs representant för fastigheterna och är den som har tät kontakt med hyresgästerna. Du sköter fastigheterna tekniskt inom beståndet och ser till att de ser snygga och välvårdade ut, fungerar väl samt håller god ordning både invändigt och utvändigt och har huvudansvar för fastigheternas dagliga drift och tillsyn. Du kommer planera kommande underhåll men även hantera felanmälningar och installationer samt återrapportering av dessa. Regelbundet utför du kontroll och service genom fastighetsronderingar men du ansvarar även för beställning av service och kontakt med entreprenörer. Du kommer även arbeta med att:
 • Ha det yttersta ansvaret för den tekniska förvaltningen
 • Ansvara för ett team av fastighetsskötare i olika geografiska områden
 • Upphandla och ha löpande avstämning med underentreprenörer
 • Ta emot felanmälningar och dela ut arbetsorder på fastighetsskötare
 • Ta emot förvaltningsfrågor från kunder på mail och telefon
 • Miljöarbete
Tjänsten passar dig som tidigare arbetat med förvaltning och service- eller hantverksyrken och är intresserad av att komma till ett familjärt bolag där du får stor inblick i hela fastighetsaffären.

Vi söker dig som
 • Erfarenhet från och god kunskap inom teknisk förvaltning
 • God datorvana, främst bekant med Microsoft Excel och även PowerPoint
 • Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal samt skrift
 • B-körkort
Det är även meriterande om du har en fastighetsrelaterad utbildning samt kunskap inom fastighetssystemen Real eller Momentum.

För att lyckas men även trivas i rollen ser vi att du som person är strukturerad, både i det att du kan anamma men även bygga upp strukturer där dem behövs. Du är lösningsorienterad, flexibel och ansvarstagande och ser tydligt hur din insats bidrar till verksamhetens framgång.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, gärna omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Kallhäll i Järfälla norr om Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ADRs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ADR Fastigheter är det nya namnet på ett redan väletablerat företag som har varit verksamt i 20 år och som tillhör KTI-koncernen som funnits sedan 80-talet. Läs mer om dem på deras hemsida.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga