Academic Work · Publicerad 27 okt 2021

Lockas du av tanken att få utlopp för ditt tekniska intresse på ett marknadsledande företag inom försäljning av solceller? Har du samtidigt ett sinne för sälj och brinner för att stärka kundrelationer är du rätt person. Nu söker Otovo en driven teknisk säljrådgivare till sin verksamhet i Stockholm som ska ha sitt primära fokus i arbete med rådgivning av solcellslösningar. Välkommen med din ansökan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Otovo bygger en plattform där hundratals av installatörer av förnybar energi lägger in sina produkter, priser och täckningsområden. Vi hjälper installatörerna med att lyckas, och använder deras erfarenhet så att vi kan erbjuda installationstjänster till människor som önskar att producera egen ren och närproducerad el. Kunderna får de bästa priserna från lokala installatörer med högsta kvalitet, som alla jobbar efter Otovos höga standard.

Vi söker för Otovos räkning en teknisk säljrådgivare med start omgående. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Otovo.

Du erbjuds
 • En engagerad och social arbetsmiljö med kontor i centrala Stockholm
 • Upplärning inom försäljning, solcellsindustrin och teknologi
 • Möjlighet att vara en del av Otovos utveckling och framgångsresa
 • Provision och bonus
Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljrådgivare kommer du hjälpa befintlig kundbas på den svenska marknaden med rådgivning om vilka fördelar solenergi ger, både för deras privata ekonomi och vår planet. Rollen innefattar primät arbete över telefon och du kommer att få skräddarsy solcellslösningar utefter kundens behov. På Otovo finns även erfarna kollegor som du kommer ha möjlighet att lära av för att bättre sätta dig in i rollen.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har ett tekniskt intresse och förståelse
 • Har arbetslivserfarenhet av utgående samtal och/eller försäljning
 • Är flytande i svenska, i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du:
* Besitter kunskap om solenergi

För tjänsten värderar vi de personliga egenskaperna högt där vi söker dig som är:
 • Resultatinriktad
 • Relationsbyggande
 • Serviceinriktad
Vidare drivs du av att arbeta med människor genom relationsskapande och besitter en social och kommunikativ förmåga samt är framåt som person. För att lyckas i rollen är du samtidigt noggrann, ansvarstagande och självgående. Detta genom ett ordentligt driv med viljan att lära och föra arbetet framåt med ett resultatorienterat sinne.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmskillnadsgatan, Centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Otovos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Otovo installerar solceller för privata hem och företag. Vi hjälper dig att finansiera installationen och sälja överskottet till andra som vill ha grön energi till ett lågt pris. Otovo startade sin verksamhet 2016. Samma år blev företaget marknadsledande i försäljning av solceller till privata hem i Norge. Under 2018 startade vi vår lansering i Sverige. I dag har Otovo anställda både i Norge och Sverige som jobbar med försäljning, konfiguration och utveckling. Alla arbetar för att göra det enkelt för dig att skaffa solceller till ditt tak.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga