Academic Work · Publicerad 19 apr 2021

Midroc är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och byggsektorn, både i Sverige och utomlands. Midroc tittar på ett fortsatt händelserikt kommande år och känner nu att de behöver förstärka sin specialistgrupp inom energi med ytterligare en medarbetare. Nu söker vi därför dig som vill jobba med utvecklingsprojekt i ett tidigt skede och som vill komma in och bidra med din expertkunskap. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

I denna tjänst kommer du bli en del av ett teknisk expert-team som arbetar i olika utvecklingsprojekt mot främst energisektorn. Målet är att du ska komma in med din egen expertkunskap inom utveckling och innovation. Du kommer därför vara en del av ett tidigt skede i deras olika energiprojekt som just har sitt fokus på energi och förnyelsebar energi samt hållbarhet.

Du kommer som utvecklingsingenjör ansvara för förstudie, analys av marknaden i relation till dina projekt och framförallt driva på realiseringen av hur idé blir till verklighet. Detta innebär därför att din roll kommer vara tvådelad som dels har sin grund i en kundnära kommunikation och kontakt, likväl som den tekniska delen där du ser till att förstå kundens behov och utvecklar idéer tillsammans med främst kundernas projektledare eller affärsutvecklare.

Du erbjuds

Hos Midroc sätter din ambition ramarna för hur långt eller var du vill gå. Då du kommer vara aktiv i flera olika projekt samtidigt - både mot små och stora kunder så därför är rollen väldigt dynamisk och varierande. Framåt finns möjlighet till att jobba mot olika branscher, ta gruppchefsroller eller en mer tekniskt inriktad roll.

Du har i din roll ett väldigt tätt samarbete med din närmsta chef som också är väldigt operativ idag i projekten. Detta innebär att du kommer kunna få kontinuerlig stöttning under din introduktion.

Du kommer initialt anställas av Academic Work och förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet kommer det på sikt erbjudas en anställning via Midroc.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt generella konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Sammanfattat kommmer du att:
 • Driva, realisera och konkretisera projektidéer och utvecklingsförslag gentemot kund
 • Äga dina kundsamarbeten från både ett för-tekniskt perspektiv såväl som kontaktmässigt under projektets gång
Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning mot energi, innovation, utveckling eller annat relevant tekniskt område
 • Har som minst 3 års erfarenhet från en roll som utvecklingsingenjör, projektingenjör, projektledare eller innovatör. Vi ser gärna att du kommer från industrin eller konsultbranschen
 • Talar och skriver flytande engelska och svenska
Det är väldigt meriterande om du:
 • Har arbetat på eller mot energimyndigheten
 • Har tidigare arbetaren att arbeta i EU finansiella projekt
Som person är du framförallt drivande, självgående och mån om att skapa och upprätthålla goda kontakter internt såväl som externt. Du är naturligt nyfiken, affärsmässig och flexibel. I gengäld får du en arbetsgivare som vill se dig lyckas och som kommer göra allt för att du ska utvecklas både i din roll såväl som person!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt med ambitions till överrekrytering
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Midrocs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Midroc Project Management är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och byggsektorn, både i Sverige och utomlands. Bolaget har ca 120 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Lysekil och Avesta. Midroc Project Management AB är ett av Midrocbolagen i Midroc Europe som 2019 blev utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga