Adaptit · Publicerad 9 nov 2021

Visst vill du vara en del av ett värderingsburet, snabbrörligt och agilt företag där du kan göra skillnad? Går du i gång på att tänka efter eget huvud och samtidigt vara en del av ett sammansvetsat team? Blir du uttråkad när vägen är utstakad och i stället vill sitta i framsätet på en tillväxtresa? Då har vi rollen för dig! Du ska naturligtvis bli vår nya Affärs- och beläggningsansvariga med plats i vår ledningsgrupp.

Vi är en oberoende konsultbyrå som vägleder digital transformation med siktet inställt på samhällsutvecklande funktioner. Vi tror på att rikta vår verksamhet mot en mer hållbar, medmänsklig och världsomfamnande samhällsutveckling. I rollen som Affärs- och beläggningsansvarig har du två huvuduppgifter; försäljning samt rekrytering och beläggning av konsulter, som du även coachar för att säkerställa bästa möjliga leverans hos kund. Försäljningsmässigt ansvarar för att proaktivt identifiera nya kunder samt utveckla och bredda befintliga samarbeten. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor och har som gemensam nämnare att de är samhällsviktiga verksamheter. Läs gärna mer om vad det innebär här . Ditt beläggningsansvar innebär attraktion, rekrytering och säkerställning av nya konsulter som du matchar mot uppdrag hos kund. Som en naturlig del av ditt beläggningsansvar, ligger du även nära konsulterna och säkerställer att de når sin fulla potential och utvecklas i sin konsultroll, dock exkluderat personal- och lönesättningsansvar.

Vem är du?

För att vara lyckosam hos oss på Adapit är du en person som trivs i en omväxlande och mångsidig roll. Vi tror att du, precis som vi, har en rådgivande och förtroendeingivande approach och är intresserad av den digitala transformation som samhällsviktiga verksamheter genomgår. Omvärldsbevakning, affärsutveckling och trender får ditt hjärta att slå dubbelslag och du är en stjärna på att skapa relevant content och nätverka på LinkedIn. Vi tror också att du har en naturlig förmåga att se samband, projektleda och att skapa struktur och ordning i ditt arbete. Vi ser också fram emot dina tankar hur vi ska kunna paketera våra tjänster för att fortsätta vara den krispigaste konsultbyrån på marknaden och fortsätta växa.

Önskade kompetenser & erfarenheter:
  • Gedigen erfarenhet av konsultativ tjänsteförsäljning / konsulttjänster. Kanske har du även varit 360 rekryteringskonsult eller konsultchef sedan tidigare?
  • Erfarenhet från arbete med anbud, ramavtal och offentliga upphandlingar
  • God erfarenhet av att ha arbetat i olika system (tex CRM och Officepaketet, eller kanske till och med i ett ATS)
Varför ska du komma till oss?

Hos oss blir du aldrig en i mängden, du kommer snarare spela en av huvudrollerna! Hos oss är våra värderingar ständigt närvarande i allt vi gör, visst kan du identifiera dig med följande?
  • Vi skapar hållbart värde
  • Våra olikheter tar oss längre
  • Vi ger varandra förtroende att utmana
  • Vårt normala är ett ständigt lärande
Vi på Adaptit värnar om våra medarbetare och för oss är det självklart att erbjuda ett attraktivt förmånspaket. Dessutom har vi väldigt kul tillsammans! Det enda som saknas nu är du, vår Affärs- och beläggningsansvariga. Är du redo för ditt livs roligaste utmaning? Då vet du vad du ska göra. Du ska söka redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Axelsson på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan - finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla inledande intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med fysiska möten med Adaptit innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga