Addnature · Publicerad 16 okt

Arbetsuppgifter

I rollen som Content Editor hos oss på addnature.no och bikester.no skriver du informativa och inspirerande texter om säsongens nya produkter, kompletterar med tydliga bilder och ser till att allt kan publiceras i tid på addnature.no och bikester.no. Beskrivningarna ska guida kunderna till rätt köp för just dem, deras behov och aktiviteter.
Vi jobbar i ett litet team med eget ansvar och nära samarbete med våra kollegor, både inom avdelningen, med andra avdelningar eller med våra leverantörer.

För att få ett bra underlag till texten gör vi research om produkten, de olika materialen och användningsområdena. Till din hjälp har du leverantörernas tekniska information, utbildningar, din egen och dina kollegors erfarenhet och kunskap, samt i många fall möjligheten att titta på produkten.

Vem är du?

Du har lätt för att uttrycka dig på norska, engelska och gärna svenska, har ett rikt språk och tycker om att skriva. Dina texter lyfter fram varje produkts unika egenskaper och användningsområde. Du har lätt för att anpassa textens ton till produkten och målgruppen - samtidigt som du får med all relevant information. Tidvis är tempot högt och vi färdigställer 15-30 texter per dag.

Du är noggrann, ödmjuk inför att det alltid finns ännu mer att lära sig, peppas av att tempot tidvis är högt och gillar utmaningen i att sälja utan direkt kundkontakt.
Eftersom vi jobbar i en liten grupp skriver vi om alla produkter inom bikesters och addnatures olika kategorier. Det handlar bland annat om cykling, skidåkning, klättring, trailrunning, simning, sköna fjällvandringar eller kajakturer där regnet bara öser ner. Vi tror att du gillar att vara ute på din fritid och att du själv är aktiv utövare inom någon eller några av de aktiviteter som relaterar till det vi säljer.

Vi ser fram emot din ansökan och en motivering varför du skulle passa hos oss och som Content Editor.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader, heltid med goda möjligheter till förlängning.

Du ansöker till tjänsterna genom att klicka på ”Sök tjänst” - ej via e-post.

Rekryteringsprocessen är i full gång, så skriv ihop din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga