Addnature · Publicerad 9 okt 2019

Om oss

Vi är klättrare, skidåkare, paddlare, cyklister, vandrare, surfare och löpare. Alla har vi en brinnande passion för äventyr bestående av höjdmeter, svett, tårar och ett eller annat blåmärke. En passion så stark att vi för 19 år sen ville skapa ett företag som handlade om att gå vår egen väg och göra något som vi älskar. Idag är vi en av de största inom friluftsliv och vi drivs av att sprida kärleken till hållbart äventyr.

Sedan ett par år tillbaka ägs Addnature och Bikester av Internetstores som är en av Europas giganter inom cykling och friluftsliv. Tillsammans har vi utvecklats och innehar idag en stark ställning som experter på såväl e-handel som försäljning i fysiska butiker. Vi hämtar styrka från centrala och gemensamma lösningar, tillsammans med lokal fingertoppskänsla.

Som en del av Internetstores representerar Addnature och Bikester experterna inom outdoor och cykel, både vad gäller kompetens och sortiment. Därför söker vi nu två Product Content Managers till vårt huvudkontor i Stockholm för att bygga vidare på vårt varumärke och stärka vår position som de små och stora äventyrarnas förstahandsval.

Arbetsuppgifter

I rollen som Content Manager hos oss på addnature.fi och bikester.fi skriver du informativa och inspirerande texter om säsongens nya produkter, ser till att de hittar rätt plats på siten och att allt kan publiceras i tid. Beskrivningarna ska guida kunderna till rätt köp för just dem, deras behov och tilltänkta aktiviteter samt hjälpa folk att i större utsträckning komma ut i den fria luften.

Vi jobbar i ett litet team med eget ansvar och i nära samarbete med kollegor, både inom och utanför avdelningen, lokalt och i Tyskland samt i nära samarbete och samförstånd med våra leverantörer.

För att få ett bra underlag till texten gör vi research om varumärkena och produkterna, de olika materialen samt användningsområden. Till vår hjälp har vi leverantörernas tekniska information, utbildningar, samt egen och andra kollegors erfarenhet och kunskap

Vem är du?

Eftersom addnature.fi och bikester.fi är för våra finska kunder så behöver du kunna uttrycka dig tydligt på finska, engelska och gärna svenska. Vidare har du ett strikt språk och tycker om att skriva. Dina texter lyfter fram varje produkts unika egenskaper och användningsområde. Du har lätt för att anpassa textens ton till produkten och målgruppen - samtidigt som du får med all relevant information. Tidvis är tempot högt och vi färdigställer 15-35 texter per dag samtidigt som du behöver kunna leverera noggrann kvalitet även under tidspress.

Du är noggrann, ödmjuk inför att det alltid finns ännu mer att lära sig, peppas av att tempot kan stiga och gillar utmaningen att sälja utan direkt kundkontakt.
Eftersom vi jobbar i två mindre grupper skriver vi om alla olika sorters produkter i våra sortiment på de respektive hemsidorna. För Addnature handlar bland annat om skidåkning, klättring, trailrunning, simning, sköna fjällvandringar och kajakturer där regnet bara öser ned.

Vi tror att du gillar att vara ute på din fritid och att du själv är aktiv utövare inom någon eller några av de aktiviteter som relaterar till de produkter vi säljer.

Vi ser fram emot din ansökan och en motivering varför du skulle passa hos oss och som Content Manager.

Villkor

Du behöver kunna uttrycka dig tydligt på finska, engelska och gärna svenska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning tillämpas, på 100%.

Du ansöker tjänsten genom att klicka på ”Sök tjänst” - ej via e-post.

Rekryteringsprocessen är i full gång, så skriv ihop din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga