Addnature · Publicerad 21 nov

Om oss

Vi är klättrare, skidåkare, paddlare, cyklister, vandrare, surfare och löpare. Alla har vi en brinnande passion för äventyr bestående av höjdmeter, svett, tårar och ett eller annat blåmärke. En passion så stark att vi för 18 år sen ville skapa ett företag som handlade om att gå vår egen väg och göra något som vi älskar. Idag är vi en av de största inom friluftsliv och vi drivs av att sprida kärleken till hållbart äventyr.

Sen ett par år tillbaka ägs Addnature av Internetstores som är en av Europas giganter inom cykling och friluftsliv. Tillsammans har vi utvecklats och har en stark ställning som experter på såväl e-handel som försäljning i fysiska butiker. Vi har styrkan av centrala och gemensamma lösningar, tillsammans med lokal fingertoppskänsla.

Som en del av Internetstores representerar Addnature experterna inom outdoor, både vad gäller kompetens och sortiment.. Därför söker vi nu en finsktalande kundtjänstmedarbetare till vårt kontor i Stockholm för att bygga vidare på vårt varumärke och stärka vår position som de små och stora äventyrarnas förstahandsval.

Om tjänsten

Som medarbetare i vårt kundserviceteam får du möjlighet att bygga relationer med våra kunder i Norden. Arbetet innebär inspirerande och personlig produktrådgivning, leveransinformation och eftermarknadshantering. Arbetet innebär en stor mängd kundkontakter där du hjälper kunderna till den bästa köpupplevelsen.

Våra främsta kommunikationskanaler är telefon och mail.

För att passa in i rollen som kundservicemedarbetare hos oss ser vi att du
  • Uttrycker dig väl i både tal och skrift på finska samt svenska
  • Är tålmodig
  • Har goda datakunskaper
  • Meriterande med erfarenhet inom främst cykelsport samt kunnig inom outdoor
Du gillar att samarbeta och vet att inom kundservice är alla beroende av varandra i teamet. Du strävar efter att ge kunden den bästa köpupplevelsen och har ett lösningsorienterat sätt att vara. Din lyhördhet och kunskap inom ditt område gör att du är förtroendeingivande, du är trygg i dig själv och har ett sätt som bidrar till att höja stämningen i teamet.Villkor


Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.

Rekryteringsprocessen är i full gång och intervjuer sker löpande, så skriv ihop din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga