Advania AB · Publicerad 8 okt 2021

Till Advania söker vi nu en självgående projektadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace i ett år. Tjänsten är ett heltidsvikariat med start i november.

Ditt uppdrag
Advania vill göra det enkelt att växa med IT. De erbjuder därför kompletta IT-lösningar till företag och offentlig verksamhet. De har sitt kontor i Årstadal, nära Liljeholmens tunnelbanestation i fräscha och stora kontorslandskap. Du kommer att tillhöra konsultadministrationen vilket är en del av affärsadministrationen som består av totalt 10 personer. Gruppen är ett sammansvetsat och självgående team där man stöttar och hjälper varandra.

I rollen som projektadministratör får du en nyckelroll med ett stort eget ansvar och mycket varierande arbetsuppgifter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär administration av nya uppdrag, projekt- och avtalshantering i affärssystemet Agresso. I rollen ingår även ekonomiska arbetsuppgifter såsom fakturering och viss bokföring. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Skapa nya projekt i Agresso
  • Uppdatering av befintliga projekt
  • Sammanställning av fakturaunderlag
  • Kontrollera och åtgärda felaktigheter i fakturaunderlagen
  • Fakturering av timmar, kostnader och periodiska avtal
  • Kontering och periodisering av leverantörsfakturor
Din bakgrund
Eftersom detta är en administrativ roll, söker vi dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter vilket även innebär att du har ekonomisk kunskap i bokföringens grunder. Om du har jobbat i projekt- eller konsultverksamhet och med vana att jobba i affärssystemet Agresso ser vi det som meriterande. Vidare har du goda kunskaper i Word och Excel.

För att trivas i rollen ser vi att du är engagerad, ansvarsfull och social. Egenskaper som lyhörd och kommunikativ är mycket viktiga då du kommer att arbeta nära våra affärsområden. Du ska även trivas i en servicefunktion med högt tempo och där du är van att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt. Vidare är du strukturerad, noggrann och en ansvarstagande person.

Om Advania
Advania är en av Sveriges starkaste och mest heltäckande systemintegratörer. Advania är en lokal aktör med 750 medarbetare som är placerade på flertal kontor runt om i Sverige. Advania ingår i en nordisk IT-koncern med över 1150 anställda fördelat i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Läs gärna med om Advania och deras kultur och värderingar här.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är specialister på hållbar rekrytering och attraktion som arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se) Konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga