Agenta · Publicerad 8 maj 2019

Är du ekonom med intresse för finansmarknaden och vill utvecklas som fondadministratör hos Agenta i Stockholm City? Sök nu!

Har du erfarenhet som ekonomiassistent och tycker att fondadministration låter lockande? Eller har du kanske jobbat inom backoffice och söker nya utmaningar? På dynamiska och framgångsrika Agenta, med placering mitt i Stockholm City, finns nu möjlighet för dig att jobba som fondadministratör där utvecklingspotentialen är stor för rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en intressant roll på ett litet företag med en platt organisation där du som har intresse för finans och fallenhet för ordning och reda, kommer att kunna få ta stort ansvar. Vidare kommer du även få möjlighet att stärka och vidareutveckla din kompetens, inom finansbranschen, på ett företag med korta beslutsvägar. Du kommer ha förmånen att jobba med ett litet och sammansvetsat gäng där samarbete och kunskapsöverföring över avdelningarna tillhör vardagen. På Agenta satsar man på sin personal och förutom marknadsmässig lön och tjänstepension satsar Agenta på teambuildingaktiviteter för att stärka den sociala gemenskapen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som fondadministratör kommer dina främsta arbetsuppgifter vara:
  • kurssättning och NAV-beräkning samt övrig fondadministration som t.ex. lägga upp nya kunder i andelsägarsystemet, skicka avräkningsnotor och hantera utbetalningar ur fonderna
  • rapportering till kunder och myndigheter
  • hantera stora mängder data i Excel
  • delta i olika förändringsprojekt inom ekonomifunktionen
  • kontakt med förvaringsinstitut, tjänsteleverantörer, kunder och revisorer
  • ha koll på nya regelverk och riktlinjer inom området
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba i mycket trevliga lokaler mitt i Stockholm City, precis vid Stureplan med närhet till tunnelbana och buss. På ekonomiavdelningen är ni 3 personer, där du rapporterar till Chief Operating Officer.

Rollen är på heltid med 40h arbetsvecka med start 1 september 2019.

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för denna tjänst har du förmodligen en avslutad högskoleutbildning inom ekonomi eller relevant arbetslivserfarenhet inom fondadministration, revision eller redovisning.

Din framtida arbetsgrupp präglas av ett tätt samarbete där alla ställer upp för varandra. För att lyckas i rollen ser vi att du är prestigelös, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Då du kommer att kommunicera mycket internt och externt krävs det att du är flytande i svenska både i tal och skrift.

Vidare ser vi att du är trygg som person, mycket noggrann och strukturerad samt gillar att skapa ordning, prioritera och ansvarar för dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt.

Du bör vara nyfiken och öppen som person med god problemlösningsförmåga för att kunna administrera både enklare och komplexare arbetsuppgifter självständigt så väl som i nära samarbete med andra. Då du kommer att hantera mycket rapportering samt uppdatera avkastningsdata är det en fördel om du har vana av arbetet i Excel.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 juni 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga