Agila Group · Publicerad 13 okt 2021

Agila är inne i en expansionsfas och vi letar nu efter dig som har erfarenhet av att coacha och utveckla medarbetare att nå sina och Agilas mål.

Som medarbetare hos oss bidrar du till att göra skillnad. De bokning vi skapar hjälper samhället med kompetens där den behövs som bäst. Du kommer att representera ett bolag som sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och som flera gånger blivit utsedd till Gasellföretag av Dagens Industri.

Vi är övertygade om att framgång börjar med engagemang hos våra medarbetare.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av en social kultur där alla bidrar för att skapa en stark gemenskap. Du får en gedigen introduktion som hjälper dig att lyckas i din roll. Du kommer att ingå i en chefsgrupp där du får stöttning i personal samt operativa frågeställningar.

Genom din coachande ledarstil ser du glädjen i dina medarbetares utveckling. Du har en stabilgrund i det operativa arbetet, leder genom exempel och ansvara för egna konsulter och uppdragsgivare.

Du är trygg i dig själv, arbetar målinriktat och har lätt att identifiera medarbetarnas styrkor. Din drivkraft och engagemang är synligt för verksamhet du leder vilket skapar arbetsglädje och ett gott samarbetsklimat.

Du har tidigare erfarenhet av personalansvar, ett intresse för ledarskap och människor. Har du arbetat inom bemanning/rekryteringsbranschen är det ett plus men inget krav. Din utbildningsbakgrund är inom HR, ekonomi, entreprenörskap, försäljning eller likartat.

För att skapa framgång och trivas i tjänsten känner du igen dig i nedan:
  • Du har god självkännedom och vågar vara dig själv.
  • God kommunikationsförmåga där tydlig målbild står i fokus.
  • Leder ditt team målinriktad med fokus på att skapa resultat på kort och lång sikt.
  • Du attraherar, utvecklar talanger och tar hänsyn till mångfald.
  • Motiverar genom involvering, tydlighet, förtroende och utvecklande återkoppling.
Intresserad skicka in din ansökan till rekrytering@agila.se. Ange BTC21 som referens om du söker via mail.

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-chef Karin Juhlin på telefon 073-525 88 55
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Agila vård- omsorgs- och skolbemanning

Agila är ett kvalificerat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar med läkarbemanning, sjuksköterskebemanning , socionombemanning, lärarbemanning samt bemanning av arbetsterapeuter / fysioterapeuter . Med hjälp av vårt kunnande inom vårdbemanning, socionombemanning och lärarbemanning samt marknadens skickligaste konsulter bistår vi våra uppdragsgivare med resurser under perioder med vakanser i den ordinarie personalstyrkan. Vi löser våra uppdragsgivares bemanningsbehov på både lång och kort sikt. Vårt breda utbud av konsulter möjliggör att vi också med kort varsel kan lösa akuta bemanningsbehov.

Agilas huvudkontor finns i Stockholm men verksamheten är rikstäckande i både Sverige och Norge. Vi samarbetar idag med i stort sett alla Sveriges och Norges kommuner och landsting samt ett stort antal privata uppdragsgivare i båda länderna.

Kvalitativ och ansvarsfull bemanning

För oss på Agila kommer kvalitet alltid i första rummet vilket är en förutsättning för att vi ska kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. Kvalitet är vårt viktigaste ledord och det genomsyrar hela verksamheten. För oss innebär kvalitet att inte stanna upp och bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det.

Vår kvalitetsmedvetenhet och strävan efter att vara en god samarbetspartner och arbetsgivare har också gett resultat. För allt fler är vi idag det självklara valet som arbetsgivare och bemanningsföretag gällande läkarbemanning, sjuksköterskebemanning , socionombemanning, lärarbemanning samt bemanning av arbetsterapeuter / fysioterapeuter

Lång erfarenhet av bemanning
Agila startade redan 2008 och vi har därigenom samlat på oss en lång och gedigen erfarenhet av vårdbemanning, omsorgsbemanning och skolbemanning. Den långa erfarenheten medför att vi har en djup kunskap och förståelse för både våra kunder och konsulters behov och önskemål.Hos Agila sätter vi alltid människan i fokus. Vi vill att du som verkar och arbetar inom vårdbemanning, omsorgsbemanning eller skolbemanning alltid ska känna dig trygg sedd och hörd med oss som samarbetspartner. Vår långa erfarenhet och rutin av marknaden gör oss snabbfotade och flexibla utan att någonsin behöva tumma på vår kvalité och leverans.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga