Ambea AB · Publicerad 20 sept

Till Ambea söker vi en Löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, med start så snart som möjligt. Uppdragets längd är 6 månader där ambitionen är att bli anställd hos företaget efter uppdragstidens slut.

”Ambea är Nordens ledande företagsgrupp inom vård och omsorg. Tillsammans med över 14 000 experter på omsorg i våra dotterbolag Vardaga och Nytida har vi en stor uppgift: att bidra till att lösa välfärdsutmaningen. Läs mer om Ambea på www.ambea.se

Ditt uppdrag

Ambea söker nu en Löneadministratör som gillar att arbeta i team. PA-/Lönefunktionen består av 20 medarbetare. Du kommer att arbeta i ett trevligt team där du får möjlighet att påverka och bidra till utveckling av avdelningens processer. Ambea erbjuder ett stimulerande arbete i en positiv och utvecklande miljö. Du kommer att vara placerad i Arenastaden där företaget är nyinflyttade i nybyggda, moderna lokaler!

Tillsammans med löneavdelningen bestående av 15 löneadministratörer, 4 systemförvaltare och 1 pensionsansvarig kommer du att hantera lönen för organisationens 14 000 anställda. Löneavdelningen är uppdelad i två team som hanterar lönerna för organisationens samtliga anställda. Lönehandläggarna har själv att ansvara för 800-900 löner.

Här får du möjlighet att arbeta i en utvecklande och positiv miljö och tillhöra ett team som jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Dina kommer bland annat att:
  • Hantera den löpande lönehanteringen
  • Utfärda arbetsgivarintyg och inkomständringar till olika myndigheter
  • Supportera medarbetare via telefon och mail
  • Kvalitetssäkra löneprocessen tillsammans med ditt team
Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet av lönearbete. Du har ett par års erfarenhet av löneadministrativt arbete, alternativt studerat en YH-utbildning inom Lön och har något års erfarenhet av området. Vi ser gärna att du tidigare arbetet i lönesystemet HR-Plus.

Företaget söker någon som snabbt kan komma in i arbetet, varför vi tror att du är självgående och trygg i dina kunskaper och/eller förmåga att lära. Vi värdesätter att du har lätt att lära dig nya system och processer.

Då du kommer att arbeta i team ser vi att du som person är prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du är flexibel och lösningsfokuserad med en god kommunikationsförmåga, då mycket support till medarbetare sker via mail och telefon. Vidare ser vi att du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (073 521 65 25, ellen.ritzer@wise.se) eller konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
1 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga