Andara · Publicerad 18 feb

Vi söker en erfaren och självgående redovisningsekonom som initialt vill arbeta halvtid för att sedan växla upp i takt med att CIKO och arbetsuppgifterna växer.

CIKO är en kollektivavtalsstiftelse med syfte att hjälpa anställda hos en arbetsgivare som är ansluten till KFO-LO omställningsavtal att hitta en väg till ett nytt jobb.

CIKO är i en uppstartsfas och rollen som redovisningsekonom är ny så du kommer att få stora möjligheter att påverka och utveckla tjänsten. Du kommer även vara delaktig i den spännande resan att bygga upp och utveckla CIKO.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom på CIKO kommer du att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation med allt ifrån budget, bokföring, fakturor, avstämningar, uppföljning och rapportering. Du kommer även att ansvara för löner och utbetalning av ersättning samt agera som sekreterare under styrelsemöten.

Du kommer att sitta på ett mindre kontor vilket innebär att du har en viktig funktion för alla ekonomiska frågor och du måste tycka om att arbeta självständigt.

CIKO arbetar i affärssystemen Visma och Lime CRM.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständigt arbete som redovisningsekonom med ansvar från ax till limpa. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en liknande organisation eller stiftelse. Det är vidare meriterande om du tidigare har arbetat i systemen Visma och Lime CRM.
  • Goda kunskaper i Excel är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper

Vi söker efter en trygg och pålitlig person som är noggrann och analytisk. Du är prestigelös och har hög integritet. Du har vidare god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att vara serviceinriktad och ha god social kompetens.

Du har förmåga att strukturera och organisera ditt eget arbetssätt. Du har lätt för att lära nytt och tycker om att vara delaktig i verksamheten. Du är flexibel och har förståelse för att det ibland finns behov av att snabbt skifta fokus. Sist men inte minst så brinner du för siffror och uppföljning.

Mer om tjänsten

Uppdraget är initialt ett konsultuppdrag med möjlighet till förlängning - alternativt att CIKO efter inhyrningsperioden önskar anställa den uthyrda konsulten om båda parter parters så önskar.
  • Tillsättning: under mars/april
  • Omfattning: initialt halvtid, omfattningen ökar efter hand som CIKO växer
  • Placering: Norrmalm, Stockholm
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 mars
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom