Apollo · Publicerad 7 feb

Vill du jobba med en spännande och komplex produkt? Jobba då med resor hos Apollo, där du kommer få stort ansvar och utmanas!

Apollo i Stockholm kan erbjuda dig som .NET/C#-utvecklare en arbetsplats som ligger i framkant inom tekniken, jobbar Agilt i tvärfunktionella team och har en prestigelöshet där dina idéer kommer värderas högt. Här kommer du jobba med en komplex produkt som alltid har användaren i fokus och där du som utvecklare kommer utmanas tekniskt och kunna växa i din yrkesroll.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Apollo har ett utpräglat tänk kring hur man motiverar och behåller sin personal. De arbetar för en långsiktighet där du som anställd ska uppleva att du kan utvecklas över tid. Du som utvecklare ska uppleva att du stimuleras och får möjligheten att bredda och fördjupa din kompetens. Vidare premierar Apollo ett klimat där nya idéer alltid ska främjas, där de också ofta implementeras i affären. Gemensamt för utvecklarna är en hög teknisk nivå, samtidigt som det är ett prestigelöst förhållningssätt gentemot både kollegor och arbetsuppgifter.

Utöver en spännande arbetsplats kan Apollo erbjuda dig rabatt på resor, samt ett tekniskt kunnigt och närvarande ledarskap som verkligen låter utvecklarna själva vara grunden till besluten. De värnar också om balansen mellan jobb och fritid, så du ska känna dig motiverad och ha mycket energi när du är på jobbet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer nyutveckla och vidareutveckla våra system och IT-plattformar till nya nivåer. Apollo arbetar med de senaste versionerna av Microsoftplattformen, en Continuous integration modell mot AWS och ett helt Agilt Kanban flöde.

Du kommer att jobba i en avslappnad och fokuserad atmosfär där fokus ligger på leverans, kvalitet och att utvecklas på jobbet.

Rollen innebär också

Rollen innebär möjligheten att få jobba Agilt och datadrivet i korsfunktionella team. Det finns möjlighet att få fördjupa sin kompetens inom ett område man intresserar sig för. Apollo sitter i centrala lokaler vid Norrtull i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en senior utvecklare inom .NET och C#, där du har god kunskap och erfarenhet inom både front- och backendutveckling (fullstack), men där vi välkomnar att du potentiellt är starkare i exempelvis backend, men vill gå mer mot frontend och vice versa.

Utöver .NET och C# ser vi gärna att du har kunskap inom MVC, Javascript, Web API, REST, Angular, SQL, Visual Studio (online)

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom Cloud, testdriven utveckling och Continuous Integration.

Som person är du positiv, strukturerad och brinner för att arbeta i team. Du kan kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska. En viktig del i ditt arbete är att du är engagerad, initiativrik och vill utveckla Apollos webbnärvaro som tjänst och upplevelse för våra kunder. Vi sätter stort fokus och vikt vid personligt driv, god samarbetsförmåga och att med en ödmjuk attityd vid behov kunna coacha andra.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga