Arriva · Publicerad 11 maj 2020

Nu söker vi en analytiker för personalplaneringen på Arriva i Stockholm, välkommen med din ansökan!

Har du ett stort intresse av analys och lätt att se samband? Har du jobbat med analys av stora datamängder, kanske som controller och vill nu arbeta i en ny bransch med stor samhällspåverkan och miljöfokus?

Nu söker vi en analytiker till personalplaneringen på ett av Sveriges största företag inom kollektivtrafik. Vi intervjuar löpande så sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arriva är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. Arriva har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

Du kommer få en viktig roll i en bransch som fyller en viktig samhällsfunktion då bra kollektivtrafik inte bara är en förutsättning för ett fungerande stadsliv utan också viktigt för miljön. Tjänsten är nyinrättad och du kommer få bra uppbackning och resurser från ledningen för att lyckas väl i din roll. Avdelningen som du kommer att tillhöra har goda medarbetarsiffror och du kommer även ha möjlighet att påverka din vardag och arbetsmiljö i en stor utsträckning.

Dina framtida arbetsuppgifter

Bussbranschen har under många år haft utmaningar med att tillgodose det ökade behovet av bussförare i takt med att linjerna blir fler och tätare. Din uppgift blir att analysera nyckeltal som kommer att ligga till grund för Arrivas strategiska kompetensförsörjning av förare. Du kommer också att arbeta nära personalplanerarna och verksamhetscheferna för att förbättra den operativa verksamheten och optimera planeringen av personaltimmar. Den strategiska/övergripande analysen bryts ner för att skapa bättre scheman för förarna.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  • personalbehovsberäkningar
  • Nyckeltals- och kostnadsuppföljning såsom analys av över/undertid, semesterberäkningar och kontroll av löneunderlag
  • föreslå förbättringar av schemalösningar
  • vara länken mellan personalplaneringen och andra interna avdelningar
  • initiera och driva förbättringsprojekt
  • förbättringar av arbetsmetoderna och uppföljningsverktygen
  • kravställare mot BI-avdelningen för att utveckla systemen
En viss del av arbetsuppgifterna kommer även anpassas för att passa den rätta kandidatens erfarenheter men även efter vad kandidatens önskemål att jobba med är.

Rollen innebär också

Du utgår mestadels av tiden på Arrivas site i Råsta, Sundbyberg och rapporterar direkt till Personalplaneringschefen. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är stark inom analys och har lätt att se strukturer och logiska samband. Du har goda Excel-kunskaper och har du erfarenheter från Hastus är det ett plus. Du kanske har en utbildningsbakgrund inom logistik, statistik eller annat där matematik och beräkningar är centralt eller har jobbat i roller där du fått erfarenhet av dessa områden.

Som person tycker du om att jobba självständigt med mycket frihet under ansvar eftersom en stor del av arbetet handlar om att själv identifiera och lösa problem. Du är duktig på att prioritera och har god kommunikativ förmåga.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga